Reprezentanţi ai Ambasadelor din 8 țări se întâlnesc cu Mediul de Afaceri din județul Dolj

0

În perioada 8-9 februarie 2017, Camera de Comerţ şi industrie Dolj, cu sprijinul Primăriei Craiova, organizează vizita oficială a unei delegaţii externe din Cehia, Olanda, Polonia, Elveţia, Ungaria, Israel, Congo şi Nigeria

Miercuri, 8 februarie, începând cu ora 13.30, în sala Romanescu din Primăria Craiova, se organizează o întâlnire oficială, cu participarea reprezentanţilor Primăriei precum şi a mediului de afaceri din judeţul Dolj.

“Întâlnirea are ca scop o scurtă prezentare a judeţului Dolj, a facilităţilor investiţionale, precum şi a firmelor participante. Prin reprezentanţii delegaţiei vor avea loc întâlniri, față în faţă: reprezentanţii Ambasadelor cu Mediul de Afaceri”, a menționat Președintele Camerei de Comerţ şi industrie Dolj – Gabriel Vlăduț.

Pe parcursul zilei vor avea loc vizite de lucru la companiile producătoare de bunuri şi servicii româneşti, ce pot fi interesate de cooperarea bilaterală pe următoarele ramuri: agricultură, IT, industrie medie şi mare, construcţii și turism.

Ziua de 9 februarie este dedicată vizitelor în județul Dolj. La Calafat va avea loc o întâlnire la Camera de Comerţ şi Industrie Vidin.

COMENTARII

Please enter your comment!
Please enter your name here