Magda Bei, nominalizată femeia anului în antreprenoriat

0
Magda Bei, CEO - Graphtec Design

Cunoscuta femeie de afaceri şi Ambasador al Elite Business Women, Magda Bei, a fost nominalizată la Gala Premiilor Femeia Anului, la secţiunea “Antreprenoriat”.

Magda Bei are experienţă în antreprenoriat de aproape 20 de ani, iar la vârsta de numai 24 de ani, în timp ce călătorea prin lume, a avut o idee care s-a transformat peste ani în milioane de euro, cu un împrumut de doar 5.000 de dolari. Femeia de afaceri conduce Graphtec Design, o companie de producţie de mobilier comercial customizat, în cadrul căreia lucrează peste 120 de profesionişti şi care are în portofoliu peste 36.000 de tipuri de produse durabile. Până în prezent, Magda Bei a contribuit la îmbunătăţirea identităţii vizuale pentru companii multinaţionale de top, precum Coca Cola, Imaginarium, Doncafe, British American Tobacco, Roberto Bravo şi Lukoil.

“Este un lucru îmbucurător că am reuşit să aducem în acelaşi loc peste 6.000 de femei de afaceri, cu care să împărtăşim experienţe şi cu care chiar să legăm parteneriate. Ţara noastră a cunoscut o creştere foarte mare, în ultimii 10 ani, cu privire la numărul femeilor care aleg să se implice în proiecte antreprenoriale. În tot acest răstimp, au demonstrat că pot veni cu un suflu nou, cu noi viziuni şi chiar cu rezultate vizibile în piaţă. În această reţea naţională pe care am creat-o în România, am avut privilegiul să cunosc foarte multe doamne, multe dintre ele tinere mămici, care conduc centre de educaţie, proiecte de anvergură naţională şi internaţională, şi care au avut rezultate remarcabile, într-un timp foarte scurt. Este o onoare pentru mine că am primit această nominalizare, pe care nu vreau să mi-o însuşesc, ci vreau să o împart cu toate colegele de la Elite Business Women, de la care am avut atât de multe lucruri de învăţat”, a declarat Magda Bei, CEO al Graphtec Design.

Magda Bei poate fi votată pentru titlul de Femeia Anului în Antreprenoriat: click AICI

Elite Business Women, reţeaua naţională care a reunit a reunit peste 6.000 de femei de afaceri, are ca obiectiv promovarea antreprenoriatului românesc şi a modelelor de succes, prin organizarea de conferinţe şi evenimente de business, atât în România, cât şi în Marea Britanie sau Portugalia. Femeile-antreprenor se pot afilia reţelei Elite Business Women accesând website-ul: click AICI

COMENTARII

Please enter your comment!
Please enter your name here