Vâlcea: Un bărbat din Lădești și-a omorât concubina în vârstă de 72 ani

0

Duminică, 12 mai 2019, polițiștii din cadrul Secției 8 Lăpușata, județul Vâlcea, au fost sesizați de un bărbat cu privire la faptul că vecinul acestuia ar fi afirmat că și-a înjunghiat concubina în noaptea de 11 spre 12 mai 2019.

Polițiștii s-au deplasat la locuința indicată, în interiorul căreia a fost descoperit cadavrul unei femei de 72 ani. Totodată polițiștii au identificat și reținut bărbatul bănuit de comiterea omorului.

La nivelul IPJ Vâlcea a fost constituită o echipă de specialiști din cadrul Serviciului de Investigații Criminale și Serviciului Criminalistic pentru efectuarea cercetării la fața locului, sub coordonarea unui procuror din cadrul Parchetului de pe lângă Tribunalul Râmnicu Vâlcea.

Bărbatul de 32 de ani, din comuna Lădeşti, a pătruns în interiorul locuinței concubinei sale de 72 de ani, tot din comuna Lădești, iar pe fondul consumului de alcool și al unor neînțelegeri acesta i-ar fi aplicat lovituri în zona pieptului cu un obiect tăietor înţepător, care i-au cauzat răni incompatibile cu viața.

Oamenii legii au întocmit dosar penal pentru omor, în care se efectuează cercetări de către un procuror din cadrul Parchetului de pe lângă Tribunalul Râmnicu Vâlcea.

Loading...

COMENTARII

Please enter your comment!
Please enter your name here