Peste 300 misiuni de patrulare executate în luna martie de jandarmii olteni

0

În luna martie 2017, efective din cadrul Inspectoratului de Jandarmi Judeţean Olt au acţionat pe raza judeţului Olt pentru asigurarea şi menţinerea unui climat de ordine şi siguranţă publică.

Jandarmii olteni au participat la menţinerea ordinii publice prin organizarea împreună cu Poliţia a peste 1300 patrule mixte, executarea a peste 300 misiuni de patrulare cu efective de jandarmi, atât în mediul urban cât şi în mediul rural.

Efectivele inspectoratului au executat 12 misiuni de asigurare a ordinii publice (la manifestări de protest, la manifestări culturale) şi au executat 66 misiuni în cooperare cu alte instituţii (Direcţia Silvică Olt, executori judecătorești, I.P.J. Olt).

Pe timpul misiunilor de ordine publică executate în luna martie 2017, jandarmii olteni au aplicat 187 sancţiuni contravenţionale (28 avertismente şi 159 amenzi). Valoarea amenzilor este în cuantum de 58 700 lei.

De asemenea, efective ale Inspectoratului de Jandarmi Judeţean Olt au constatat 56 infracţiuni, dintre care 23 în misiuni proprii şi 33 în cooperare cu Poliţia, cu 53 de autori identificaţi.

************

Cetăţenii pot solicita sprijin în situaţia tulburării ordinii publice sau în cazul în care sunt martorii săvârşirii unor fapte antisociale, la numărul unic pentru situaţii de urgenţă 112 sau se pot adresa direct echipajelor de jandarmerie.

COMENTARII

Please enter your comment!
Please enter your name here