NURVIL: Filtrele de aer Originale de la Volkswagen

0

Aer proaspăt, sub capotă

Știați că?…

→ Filtrul de aer poate imobiliza impurităţile din aerul din admisie înainte ca acesta să ajungă în camera de ardere?

→ Dacă particulele de aer ajung în motor, din cauza filtrelor greşit sigilate sau montate, se vor comporta ca şi hârtia abrazivă, deteriorând componente precum: segmenţii pistoanelor, lagărele, supapele şi pereţii cilindrilor?

→ Când filtrele devin îmbâcsite, creşterea presiunii de vacuum din galeria de admisie poate trage particulele dăunătoare de praf din filtru în motor?

→ Puterea şi cuplul motorului sunt direct proporţionale cu cantitatea de aer care poate fi introdusă în motor? Filtrul de aer are un efect de control asupra debitului de aer.

→ Hârtia filtrului este supusă unor sarcini mari? Pliurile acesteia trebuie să fie precise şi stabile, iar materialul din care este creată trebuie să fie impregnat perfect pentru a-şi păstra forma şi rolul, chiar şi în prezenţa umidităţii.

→ Filtrele de aer de calitate au o durată de viaţă de aproximativ 80.000 – 100.000 de km? Peste această limită, debitul de aer descreşte rapid, rezultând o diminuare a performanţelor motorului, precum şi creşterea consumului de combustibil şi de emisii.

Filtrele de aer Originale de la Volkswagen

… se potrivesc perfect cu fiecare tip de motor de la Volkswagen. Ele contribuie la crearea unui amestec aer-carburant fără niciun fel de particule solide şi precis măsurat, astfel încât motorul să poată opera la capacitate optimă.

… filtrează eficient particule de praf de toate mărimile, simultan asigurând un volum de aer precis determinat în sistemul de admisie.

… posedă o capacitate mare de absorbţie, care se datorează: geometriei pliurilor hârtiei (create în funcţie de propulsor), modelului special, în relief, al hârtiei şi suprafeţei mari de filtrare.

… se potrivesc exact în carcasa filtrului şi sunt perfect etanşate. Se previne astfel pătrunderea aerului nefiltrat în motor.

… amortizează zgomotele apărute în galeria de admisie a automobilului dumneavoastră Volkswagen.

… garantează un nivel maxim de performanţă pe toată durata de viaţă.

… asigură faptul că cifrele de consum şi de emisii nu cresc în timp, ceea ce este benefic atât pentru mediu cât şi pentru bugetul dumneavoastră.

Pentru mai multe detalii vă stăm la dispoziție prin:

Departamentul Piese și Accesorii Originale Volkswagen – Nurvil Râmnicu Vâlcea: telefon 0250.703.627 / 628, email: piese-vw@nurvil.ro.
și
Departamentul Piese și Accesorii Originale Volkswagen – Nurvil Târgu Jiu: telefon 0372.521.800 / 113

 

COMENTARII

Please enter your comment!
Please enter your name here