De Ziua Europei, PES activists România organizează evenimentul „Viitorul Europei este al nostru”

0
Victor Negrescu

PES activists România – structura europeană a Partidului Social Democrat organizează astăzi, 9 mai, între orele 14.00 şi 16.00, un eveniment special prilejuit de Ziua Europei, sub titlul „Viitorul Europei este al nostru”. La dezbatere vor participa peste 200 de activiști PES din toată țara, persoane interesate de politica europeană, intelectuali de stânga, tineri și militanți pro-europeni.
Vor participa CORINA CREŢU, comisar european pentru politică regională și LIVIU DRAGNEA, preşedintele Partidului Social Democrat. Evenimentul se va desfăşura la ARCUB – Sala Gabroveni (Str. Lipscani nr. 84 – 90).

„Noi credem că România trebuie să participe activ la dezbaterea despre viitorul Europei, şi, mai mult, ţara noastră poate să-şi asume un rol mai puternic în regiune şi în Uniunea Europeană, în acest moment de redefinire a proiectului european. Acesta este mesajul pe care vrem să-l transmitem românilor şi europenilor cu prilejul Zilei Europei, sărbătorită după 10 ani de apartenenţă la UE.

Momentul dificil prin care trece Uniunea Europeană poate fi şi un moment plin de oportunităţi pentru România.

Noi susţinem o Europă unită, puternică și solidară, în cadrul căreia România să aibă o voce tot mai fermă şi o acţiune tot mai relevantă”,declară europarlamentarul Victor Negrescu, preşedintele-coordonator al PES activists România.

COMENTARII

Please enter your comment!
Please enter your name here