Porți deschise de ZIUA EUROPEI la Spitalul Județean Vâlcea – VIDEO

0

Managerul Spitalului Județean Vâlcea, doctorul Dan Ponoran: “Avem cel mai modern spital din Oltenia. Le mulțumesc tuturor pentru eforturile depuse pentru a duce proiectul la bun final. Le mulțumesc pacienților, colegilor care au lucrat timp de cinci ani în condiții grele, dar beneficiază acum de rezultat. Sper ca proiectele Consiliului Județean să continue”.

Comisia Europeană a selectat ca model de bună practică la nivel european, proiectul „Reabilitarea Spitalului Judeţean de Urgenţă Vâlcea”, implementat de Consiliul Judeţean Vâlcea cu cofinanţare din cadrul Programului Operaţional Regional 2007-2013.

Este cel de-al doilea proiect al Consiliului Judeţean Vâlcea selectat ca model de bună practică la nivel european, primul fiind Proiectul „PODCA – Pregătire pentru Optimizare, Durabilitate şi Competitivitate în Administraţia publică din judeţul Vâlcea” implementat de Consiliul Judeţean Vâlcea cu cofinanţare din cadrul Programului Operaţional Dezvoltarea Capacităţii Administrative 2007-2013”, care a fost selectat în cadrul „Competiţiei celor mai bune practici din administraţia publică din România”, organizată de Agenţia Naţională a Funcţionarilor Publici pe 20 octombrie 2016 şi care va fi prezentat în cadrul celei de-a 9-a Conferinţe Europene a Calităţii, care va avea loc în Malta, în perioada 15-16 mai 2017.

COMENTARII

Please enter your comment!
Please enter your name here