Cămătar șantajist din Corabia, prins în flagrant în timp ce primea 2000 de euro

0

Polițiștii din Olt și ai Direcției Operațiuni Speciale a Poliției Române au surprins în flagrant delict și au efectuat o percheziție la locuința unui bărbat bănuit că ar fi șantajat 2 femei și le-ar fi cerut 4.500 de euro dobândă pentru bani dați cu camată. Cel în cauză a fost reținut.

Miercuri, 10 mai 2017, pe raza orașului Corabia, poliţiştii Inspectoratului de Poliție Județean Olt și ai Direcției Operațiuni Speciale a Poliției Române au desfășurat o acțiune de prindere în flagrant delict a unui bărbat, bănuit de șantaj și camătă. Acesta a fost surprins în timp ce primea 2.000 de euro, bani pe care i-ar fi pretins de la două femei, din localitatea Corabia, județul Olt.

Din cercetări a reieșit că, folosindu-se de amenințări, bărbatul le-ar fi solicitat victimelor, în total, 4.500 de euro, bani care ar fi reprezentat dobânda aferentă unor sume pe care acesta le-ar fi împrumutat celor două femei.

Pentru documentarea întregii activități infracționale, a fost efectuată o percheziție domiciliară la locuința celui în cauză, în urma căreia au fost ridicați 1.840 de euro şi documente din care ar fi reieșit implicarea acestuia în cămătărie.

Față de bărbatul, de 33 de ani, din localitatea Corabia, s-a dispus măsura reținerii, pentru 24 de ore, urmând să fie prezentat instanței, cu propunere de arestare preventivă.

COMENTARII

Please enter your comment!
Please enter your name here