Vladimir Putin acordă ordinul special „Glorie Părintească” unei familii de martori ai lui Iehova

2

Potrivit site-ului oficial al Kremlinului, la 31 mai 2017, Preşedintele Vladimir Putin a acordat Ordinul Special „Glorie Părintească” lui Valeriy şi Tatianei Novik, un cuplu de Martori ai lui Iehova din Karelia. Ceremonia s-a desfăşurat în ajunul Zilei Internaţionale a Copilului.

Acest Ordin li se conferă unor părinți deosebiți care le oferă o bună educaţie copiilor lor, care sunt un exemplu pentru ceilalţi ducând o viaţă de familie responsabilă şi sănătoasă și care le asigură copiilor lor un mediu propice dezvoltării armonioase a personalităţii lor, a ţinutei lor morale şi spirituale şi a sănătăţii lor.

David A. Semonian, purtătorul de cuvânt de la sediul mondial al Martorilor lui Iehova, menţionează: „Nutrim convingerea că medalia oferită de Președintele Putin va cântări greu la 17 iulie 2017, când Curtea Supremă a Rusiei va analiza decizia de lichidare a Centrului Administrativ al Martorilor lui Iehova din Rusia”.

Biroul de Informaţii Publice – Martorii lui Iehova

Loading...

2 COMENTARII

  1. De ce a-ti sters comentariile defavorabile Watchtower? Doriti cumva ca oamenii sa cada in capcana acestei corporatii religioase? Dragi proprietari ai acestui site, va rugam sa fiti echidistanti, lasati oamenii sa comenteze in mod decent pentru ca cititorii sa aiba parte de o informatie variata si liber exprimata, cititorului revenindu-i sarcina sa faca verificarile necesare. Stim ca Martorii lui Iehova v-au scris sa stergeti comentariile care-i dezavantajeaza. Asa face aceasta organizatie peste tot in lume.

  2. E frumos ca Vladimir Putin a premiat o familie dintre Martorii lui Iehova. Ar trebui sa fie premiate multe familii din Rusia si din intreaga lume.

    Emil, in acest moment singurele 2 comentarii sunt comentariul tau si comentariul meu. Comentariul tau nu a fost sters. Unele comentarii sunt sterse pentru ca nu respecta codul de etica al Romaniei si al Uniunii Europene. Pot sa presupun astfel ca Martorii lui Iehova lasa dreptul la libera exprimare pe site-ul vocea-olteniei.ro si ca ei sunt religia adevarata. Pentru ca ai scris o minciuna, religia ta, pe care poti sa o mentionezi, este o religie (corporatie religioasa) falsa si va fi distrusa de Dumnezeu, al carui nume este Iehova. Numele lui Dumnezeu este Iehova, asa cum a scris si poetul Mihai Eminescu in poezia “Eu nu cred nici in Iehova”.

COMENTARII

Please enter your comment!
Please enter your name here