Pompierii militari din cadrul ISU Drobeta al Judeţului Mehedinţi au acţionat la 16 intervenţii, în intervalul 17-18 iulie 2017

0

Pompierii militari din cadrul Inspectoratului pentru Situaţii de Urgenţă “Drobeta” al Judeţului Mehedinţi au acţionat, în intervalul 17-18 iulie 2017, la 16 intervenţii, dintre care: două situaţii de urgenţă şi 14 urgenţe medicale.

Luni, 17 iulie 2017, la ora 16:18, Detașamentul de Pompieri Drobeta Turnu Severin a intervenit cu opt pompieri militari şi două autospeciale de lucru cu apă și spumă, pentru stingerea unui incendiu izbucnit la un autoturism, în municipiul Drobeta Turnu Severin, pe Bulevardul I. C. Brătianu. La sosirea forţelor de intervenţie, incendiul se manifesta la compartimentul motor al autoturismului.  Pompierii au intervenit prompt, limitând şi lichidând incendiul, care a cuprins capacul de protecție al compartimentului motor. Cauza probabilă de izbucnire a incendiului a fost determinată de scurgerile de lichide combustible.

Azi-dimineaţă, la ora 07:18, Stația de Pompieri Strehaia a intervenit cu opt pompieri militari, o autospecială cu modul de descarcerare şi o ambulanță S.M.U.R.D., pentru asistența unei persoane cu probleme medicale imobilizată în locuință, în orașul Strehaia, pe strada Eroilor. Cu ajutorul scării culisabile, pompierii au pătruns în apartamentul situat la etajul III, prin balcon, au găsit persoana, conştientă, cazută într-o încăpere, aflată în imposibilitatea de a se ridica. După deblocarea ușii de la intrare, echipajul S.M.U.R.D. a acordat primul ajutor bătrânei, în vârstă de 83 de ani, care a refuzat transportul la spital.

Serviciul S.M.U.R.D. din cadrul I.S.U. „Drobeta” al Judeţului Mehedinţi a intervenit la 14 urgenţe medicale.

Loading...

COMENTARII

Please enter your comment!
Please enter your name here