Persoane dispărute, depistate de poliție la Prundeni și Călimănești

0

În urma investigațiilor și activităților efectuate de polițiștii vâlceni, s-a reușit depistarea în scurt timp a două persoane dispărute 

Duminică, 6 august 2017, în jurul orei 23.30, polițiștii din cadrul Secției 4 Poliție Rurală Prundeni au fost sesizați de o femeie din  comuna Ionești, județul Vâlcea, cu privire la faptul că  fratele său, un bărbat de 62 de ani, a plecat în cursul zilei cu bovinele la pășunat şi nu s-a mai întors.

Femeia a precizat că animalele s-au întors singure din câmp, precum şi faptul că accesul către pășunile din zona este îngreunat datorită caracteristicilor deluroase, conturând astfel ideea că este posibil ca bărbatul  să fie în imposibilitatea de a reveni la domiciliu, acesta având și o sănătate precară.

În urma sesizării, polițiștii au efectuat imediat verificări în zona terenurilor deluroase de pășunat amplasate în apropierea comunei Ionești, folosind mijloace auto 4×4 și au reușit identificarea la scurt timp a bărbatului în viață, la o distanță de circa 3 km de domiciliu, într-o lizieră, întins pe sol.

Acesta se afla în stare  de hipertermie și a fost transportat la domiciliu său, unde a declarat că nu a mai putut reveni la domiciliu din cauza stării de sănătate, fiind întrebat cu privire la solicitarea Serviciului de Ambulanţă, în vederea acordării de îngrijiri medicale, acesta a refuzat susținând că în prezent și-a administrat tratamentul iar starea de sănătate s-a îmbunătățit.

Din primele verificări rezultă că bărbatul nu a fost victima niciunei infracțiuni.

Sâmbătă, 5 august 2017, în jurul orei 19.00, polițiștii din cadrul Poliției orașului Călimănești au fost sesizați de un cadru medical cu privire la faptul că o pacientă internată într-o instituție medicală de pe raza orașului, a plecat fără a anunţa şi nu s-a mai întors.

Din verificările efectuate s-a stabilit că femeia de 73 de ani  a plecat din unitatea medicală în jurul orei 17.45, mergând singură pe trotuar în direcţia Râmnicu Vâlcea.

Polițiștii au efectuat investigații, reușind depistarea femeii în cursul nopții, pe raza orașului și înapoierea acesteia la unitatea medicală unde este internată. Din documentarea realizată, rezultă că femeia nu a fost victima niciunei infracțiuni.

COMENTARII

Please enter your comment!
Please enter your name here