388 de bebeluşi s-au născut în primele 6 luni la maternitatea Polisano, în creştere cu 10% faţă de anul trecut

0

În primele 6 luni ale acestui an, 388 de nou-născuţi au venit pe lume la maternitatea Polisano din Sibiu, cea mai modernă din zona centrală a ţării, în creştere cu 10% faţă de aceeaşi perioadă a anului trecut. În fiecare lună s-au născut în medie 65 de bebeluşi. Cele mai numeroase mămici care s-au adresat Maternităţii sunt din judeţul Sibiu, dar cu o creştere impresionantă însă a procentului de mămici din alte judeţe ale ţării printre care Vâlcea, Dolj, Alba şi Hunedoara, care se adresează Maternităţii Polisano pentru monitorizarea sarcinii şi asistentă a naşterii.

 “Venirea pe lume a unui copil este un eveniment de neuitat în viaţa oricărei femei, iar în cadrul maternitatatii Polisano vrem să le oferim viitoarelor mămici experienţa unei naşteri în siguranţă, într-o atmosferă caldă şi familială, sub atentă îngrijire a celor mai buni medici neonatologi. Maternitatea noastră este certificata de UNICEF şi Ministerul Sănătăţii ca „Spital prieten al copilului”, ceea ce reflecta calitatea serviciilor medicale oferite de echipa medicală, precum şi preocuparea întregului personal medical faţă de dezvoltarea ataşamentului mamă-copil încă din primele clipe de viaţă.” a declarat Dr. Ovidiu Gligor, reprezentantul maternităţii Polisano.

Maternitatea Polisano asigura nou-născutului îngrijiri la cele mai înalte standarde, acordate de către o echipă de medici specialişti profesionişti cu înaltă calificare, instruiţi după cele mai moderne standarde europene de îngrijiri prenatale şi perinatale în specialităţile obstetrica-ginecologie, neonatologie, pediatrie, AŢI, genetică medicală, psihologie, laborator şi imagistica medicală. În cadrul sau se asigura asistenta medicală permanenţă prin liniile de gardă în obstetrică-ginecologie, AŢI, neonatologie, laborator şi un punct de transfuzie.

Blocul de naşteri dispune de două săli pentru naşterea naturală şi naşterea în apă şi două săli pentru operaţii de cezariană, cu circuite închise, dotate cu cele mai moderne echipamente pentru desfăşurarea în cele mai sigure condiţii a operaţiilor. La nivelul secţiei de neonatologie funcţionează compartimentul AŢI neonatal cu tehnologie medicală de ultima generaţie pentru terapia intensivă neonatala, iar supravegherea nou-născuţilor se realizează permanent, 24/24. Anul acesta, maternitatea Polisano a aniversat 4 ani de la înfiinţare, timp în care aici au avut loc peste 3000 de naşteri.

Despre Spitalul European Polisano

Înfiinţat în anul 2013, Spitalul European Polisano din Sibiu este cea mai recentă şi modernă investiţie în domeniul medical din România, realizată prin prisma celor 20 de ani de experienţa şi activitate a grupului Polisano. Acesta face parte dintr-o structură integrată de centre de excelentă în medicină şi reprezintă o noutate pe piaţa serviciilor medicale din România, atât prin dotarea de excepţie, cât şi prin colaborările stabilite în premieră cu universităţi de medicină de prestigiu din Austria, Franţa, Marea Britanie, Suedia, Statele Unite şi Canada, dar şi prin acordurile încheiate cu Universitatea “Lucian Blaga” din Sibiu şi cu Spitalul Clinic Judeţean Sibiu.A

Loading...

COMENTARII

Please enter your comment!
Please enter your name here