Locotenent Colonel Pascaru Gheorghe Dan este noul inspector șef al ISU „General Magheru” al județului Vâlcea

0
Predare de ștafetă la ISU „General Magheru” al județului Vâlcea

Astăzi, 8 august 2017, cadrele militare de la reședința Inspectoratului pentru Situații de Urgență (ISU) General Magherual județului Vâlcea au asistat la predarea ștafetei în conducerea instituției. Inspector șef Colonel Nuță Ionel s-a pensionat la 54 de ani și 9 luni.

Astfel, având  în vedere raportul personal, începând cu data de 31 iulie 2017, Inspector șef Colonel Nuță Ionel se trece în rezervă cu drept de pensie de serviciu pentru limită de vârstă. Totodată I se acordă dreptul de a purta uniformă militară conform Statutului Cadrelor Militare. La trecerea în rezervă, ofițerul are vârsta de 54 de ani și 9 luni, cu o vechime efectivă de 35 de ani și 10 luni, vechime în serviciu de 31 de ani și 4 luni ; vechime în condiții speciale de muncă de 26 de ani și 8 luni și vechime în structuri militare de 31 de ani și patru luni.

De-a lungul vremii, Colonel Nuță Ionel a ocupat funcția de inspector șef, iar anterior acestui moment numeroase funcții de conducere și execuție, printre care amintim : adjunct al inspectorului șef, șef Șerviciu de Prevenire a Incendiilor, șef de Stat Major și ofițer specialist resurse umane, consilier juridic

Începând cu data de 4 august 2017, funcția de inspector șef al ISU „General Magheru” al județului Vâlcea este ocupată de Locotenent Colonel Pascaru Gheorghe Dan, fiind împuternicit pentru următoarele șase luni să îndeplinească atribuțiile postului de inspector șef. Anterior numirii în această funcție Lt. Col. Pascaru Dan a ocupat funcția de prim adjunct al inspectorului șef al ISU Vâlcea, din data de 1 ianuarie 2016, șef Birou Resurse Umane din 2004 până în 2016 și ofițer I/locțiitor comandant de detașament în perioada 2002-2004.

Experiența acumulată în evaluarea situaţiilor de urgenţă, coordonarea tehnică operaţională a intervenţiilor pentru gestionarea situaţiilor de urgenţă, prevenirea acestora, formarea profesională a personalului, planificarea misiunilor, asigurarea de comunicaţii şi tehnologia informaţiei şi protecţia informaţiilor clasificate, l-au recomandat pentru ocuparea actualei funcții. În încheiere, cadrele de la reședința unității, i-au urat proaspătului pensionar pensie cât mai lungă și multă sănătate, iar noului comandant putere de muncă și inspirație în luarea celor mai bune decizii la nivelul inspectoratului. Ceremonia de predare/primire a comenzii unității se va face la o dată ce va fi stabilită în perioada următoare.

COMENTARII

Please enter your comment!
Please enter your name here