Promenada Craiova se pregătește de concerte și spectacole de stand-up comedy cu unii dintre cei mai îndrăgiți artiști români

0

Promenada Craiova anunță o serie de evenimente de excepție pentru pasionații de stand-up comedy și muzică, transformând sesiunile de cumpărături într-o experiență de festival.
Astfel, în perioada următoare sunt așteptați Dan Badea, Feli, Antonia și Alex Velea pe scena din Promenada care vor aduce distracția și voia bună în rândul craiovenilor, înainte de Paște.
Seria evenimentelor debutează duminică, 28 aprilie, când Dan Badea, unul dintre cei mai cunoscuți artiști de stand-up din România, va susține un spectacol începând cu ora 18:30, în zona de food court.
Distracția continuă în Promenada pe 1 mai, cu un concert memorabil care o va pune în lumina reflectoarelor pe Feli, de la ora 19:00. Fanii sunt așteptați pe terasa Promenada, situată la nivelul 1, unde vor descoperi scena, decorurile și vocile care merită auzite. În deschidere va cânta trupa de tineri artiști, Eclectic. Alcătuită din Bogdan Pîrvu, Andrei Ciobanu și Andrei Stan, este gata să surprindă publicul cu o varietate de genuri, de la rock până la pop și funk, potrivite pentru toate vârstele și preferințele muzicale.
Mai mult decât atât, centrul comercial le oferă cumpărătorilor încă un motiv de a se alătura concertului de pe 1 mai. În cadrul său, va avea loc și marele anunț al câștigătorului campaniei de Paște, premiul fiind o mașină Seat Arona.
Beneficiile clienților continuă și în mediul online. Pe 28 aprilie și 1 mai, clienții care descarcă aplicația SPOT și își creează un cont nou vor primi un voucher în valoare de 50 de lei, pe care îl pot folosi în magazinele partenere.
După sărbători, Promenada Craiova își așteaptă vizitatorii cu noi serii de surprize, de la sport până la concerte ale unor dintre cei mai îndrăgiți artiști din România. Iubitorii de fotbal sunt invitați să se bucure de expoziția Muzeul Fotbalului, între 10 și 19 mai, unde vor fi expuse în exclusivitate tricouri de legendă ale Naționalei României. De la sport la muzică este doar un pas pentru Promenada, astfel încât pe 24 mai, vizitatorii se vor bucura de momente de senzație cu nimeni alții decât Antonia și Alex Velea.

COMENTARII

Please enter your comment!
Please enter your name here