Ludovic Orban, președintele PNL: Cel mai iubit liberal, preşedintele de onoare al PNL, Mircea Ionescu Quintus, nu mai este printre noi

0

Viața domnului președinte Mircea Ionescu Quintus este un model pentru orice român, este un model pentru orice liberal. O viață pusă în slujba națiunii române, o viață pusă în slujba PNL.

În ciuda unei vârste înaintate Mircea Ionescu Quintus a pus atâta suflet și energie, chiar și când nu a mai fost președinte al PNL, în susținerea, în promovarea ideilor liberale, în susținerea și dezvoltarea PNL.

Transmit condoleanțe familie domnului Mircea Ionescu Quintus, suntem alături de familia Mircea Ionescu Quintus, noi suntem familia domnului Mircea Ionescu Quintus.

Vă rog mult să… păstrăm spiritul liberal, dragostea față de țară, care l-au călăuzit în toată activitatea sa, să-l purtăm în suflet și să nu uităm că obligația noastră și față de Mircea Ionescu Quintus și față de toți înaintașii noștri este să facem din Partidul Național Liberal nu numai partidul ultimilor 100 de ani și partidul Marii Uniri, ci mai ales partidul care să scrie istoria România cel puțin în următorii 100 de ani.

Președinte PNL,
Ludovic Orban

Loading...

COMENTARII

Please enter your comment!
Please enter your name here