Luni, 2 octombrie 2017, pompierii militari din cadrul ISU Drobeta al Judeţului Mehedinţi au acţionat la şapte intervenţii

0
Imagine ARHIVĂ

Luni, 2 octombrie 2017, la ora 08.29, Detașamentul de Pompieri Orșova – Garda nr. 2 de Intervenție Baia de Aramă a intervenit cu o autospecială de apă și spumă și şase pompieri militari pentru stingerea unui incendiu izbucnit la vegetație uscată, în satul Runcșor, comuna Bala. Timp de opt ore, pompierii, alături de cinci voluntari ai S.V.S.U. Bala şi opt lucrători ai Ocolului Silvic, au acţionat pentru lichidarea incendiului, care a cuprins circa 3 ha de vegetație uscată, mărăciniș, lăstăriș și litieră – buturugi și doborâturi. Cauza probabilă de izbucnire a incendiului a fost determinată de folosirea focului deschis în spații deschise.

La ora 20.32, Detașamentul de Pompieri Orșova – Garda nr. 2 de Intervenție Baia de Aramă a intervenit cu o ambulanță SMURD și trei paramedici la un accident rutier produs între un autoturism și un atelaj cu tracțiune animală, în localitatea Câmpul Mare, comuna Bala. Accidentul s-a soldat cu o victimă, conducătorul atelajului, ce prezenta plăgi la nivelul capului și escoriații la nivelul membrului superior drept. După acordarea primului ajutor medical, persoana a fost transportată de către echipajul SMURD la Spitalul Baia de Aramă.

La ora 21.58, Detașamentul de Pompieri Drobeta Turnu Severin a intervenit cu o ambulanță SMURD și trei paramedici la un accident rutier produs între două autoturisme, în localitatea Balota, comuna Prunișor, pe DN6. În urma accidentului au rezultat două victime – un bărbat și o femeie, care prezentau traumatisme la nivel lombar, respectiv la nivelul membrelor inferioare. După acordarea primul ajutor medical, cele două victime au fost transportate la UPU din Drobeta Turnu Severin de către echipajele SMURD şi SAJ. Cea de-a treia persoană implicată în accident a refuzat transportul la spital.

Serviciul SMURD din cadrul ISU Drobeta al judeţului Mehedinţi a intervenit la patru urgenţe medicale.

COMENTARII

Please enter your comment!
Please enter your name here