Jandarmeria Olt asigură ordinea publică şi protecţia participanţilor la evenimentele desfășurate în acest weekend

0

În perioada 07-10 septembrie 2017, efective ale Inspectoratului de Jandarmi Județean Olt, asigură măsurile de ordine şi protecţia participanţilor pe timpul manifestărilor cultural – artistice prilejuite de sărbătoarea Naşterii Maicii Domnului, ce se vor desfășura la nivelul județului, astfel:

În perioada 07-08 septembrie:

– Bâlciul anual organizat în oraşul Balş;

– Bâlciul anual organizat în comuna Rusăneşti.

Vineri, 8 septembrie 2017

– La Mănăstirea Clocociov, Episcopia Slatinei şi Romanaţilor, unde s-a celebrat hramul bisericii din incinta complexului bisericesc;

– Ziua Localităţii Slătioara;  

– Ziua Localităţii Brebeni;  

– Ziua Localităţii Schitu;  

– Ziua Localităţii Optaşi Măgura.

 Sâmbătă, 9 septembrie 2017 

– Ziua Localităţii Tătuleşti;  

– Ziua Localităţii Vlădila.

În perioada 9-10 septembrie 2017

– Ziua Localităţii Rotunda.

În sprijinul jandarmilor olteni, efective din cadrul Grupării de Jandarmi Mobile Craiova asigură măsurile de ordine publică care se desfăşoară în localităţile Slătioara şi Brebeni.

Sâmbătă, 9 septemrie 2017, efective de jandarmi au asigurat măsurile de ordine publică şi siguranţa spectatorilor au fost prezenţi la meciul de handbal din Liga Naţională dintre C.S.M. Slatina şi A.S.C. Corona Braşov, care se va disputa în Sala de Sport a Liceului cu Program Sportiv Slatina.

Jandarmii acționează pentru prevenirea oricăror fapte antisociale, dar și pentru asigurarea climatului de ordine și siguranță publică, atât în zona de desfășurare a manifestărilor, cât și pe traseele de afluire/defluire a participanților.

Pentru prevenirea incidentelor nedorite, Jandarmeria Olt recomandă participanților să respecte indicațiile forțelor de ordine și să evite implicarea în conflicte de orice natură, iar în cazul în care sunt martorii săvârsirii unor fapte de natură antisocială să solicite ajutorul forțelor de ordine.

COMENTARII

Please enter your comment!
Please enter your name here