Pompierii militari din cadrul ISU Drobeta al Judeţului Mehedinţi au acţionat miercuri, 11 octombrie 2017, la 15 intervenţii

0

Miercuri, 11 octombrie 2017, la ora 15.01, două echipaje din cadrul Stației de Pompieri Strehaia au intervenit cu o autospecială de lucru cu apă și spumă şi o ambulanţă SMURD pentru stingerea unui incendiu izbucnit la vegetație uscată, în satul Pluta, comuna Butoiești. La sosirea forţelor de intervenţie, proprietarul terenului incendiat, în vârstă de 79 de ani, prezenta arsuri minore pe membrul inferior și superior stâng, fiind uşor intoxicat cu fum. Paramedicii SMURD au acordat primul ajutor medical victimei, care a fost transportată la UPU. Pompierii au acţionat pentru stingerea incendiului, care a cuprins circa 0,2 ha de miriște și lăstăriș. Cauza probabilă de izbucnire a incendiului a fost determinată de folosirea focului deschis în spații deschise.

La ora 18.28, un echipaj de paramedici din cadrul Detașamentului de Pompieri Drobeta Turnu Severin a intervenit cu o ambulanță SMURD, în municipiul Drobeta Turnu Severin, pe strada Topoloniței, la un accident rutier, în care un pieton a fost lovit de un autoturism. Victimei – un tânăr, în vârstă de 17 ani, ce prezenta dureri la piciorul drept și mâna stângă, precum și escoriații, i s-a acordat primul ajutor medical, fiind transportată la U.P.U.

La ora 19.28, două echipaje de pompieri din cadrul Detașamentului de Pompieri Drobeta Turnu Severin au intervenit cu o autospecială de intervenţie şi o autospecială de transport pentru scoaterea unei cabaline dintr-o rigolă aflată la circa doi metri de calea ferată, într-o zonă greu accesibilă, în municipiul Drobeta Turnu Severin, zona Schela Cladovei. La sosirea echipajelor, s-a constatat că animalul prezenta răni și avea două picioare fracturate. Cabalina a fost predată serviciului de ecarisaj aflat la fața locului.

Echipajele SMURD din cadrul ISU Drobeta al Judeţului Mehedinţi au intervenit la 12 urgenţe medicale.

Loading...

COMENTARII

Please enter your comment!
Please enter your name here