Cu ajutorul unei pagini Facebook a fost identificat un autoturism furat din Drobeta Turnu Severin

0

Săptămâna trecută, în data de 21 octombrie 2017, un bărbat în vârstă de 27 de ani, din municipiul Drobeta Turnu Severin, a sesizat telefonic la 112 faptul că persoane neidentificate i-ar fi sustras un autoturism de pe raza municipiului.

Luni, 23 octombrie 2017, autoturismul dispărut a fost identificat, abandonat, pe raza comunei Izvoru Bîrzii, ca urmare a activităților de investigare și cercetare desfășurate de către polițiști, conjugate cu difuzarea și mediatizarea evenimentului în spațiul online.

Cu această ocazie, Inspectoratul de Poliție Județean Mehedinți dorește să aducă mulțumiri pentru spiritul civic arătat de către urmăritorii paginii de Facebook Observ tot.

Acest spirit civic trebuie arătat de toți cetățenii, pentru că numai în acest mod putem atinge un țel comun: acela de a fi toți în siguranță, și a dus, în mod complementar cu activitățile desfășurate de către polițiștii mehedințeni, la găsirea autovehiculului bănuit a fi sustras la data de 21 octombrie 2017.

În cauză se efectuează cercetări sub aspectul săvârşirii infracţiunii de furt calificat, urmând ca la finalizarea acestora dosarul să fie înaintat unității de parchet competente cu propunere temeinică.

Loading...

COMENTARII

Please enter your comment!
Please enter your name here