Acțiune amplă a Secției 6 Poliție Craiova, în baza planului de măsuri „CONTRABANDA 2017”

0

În conformitate cu Planul de  măsuri „CONTRABANDA  2017”, în  data de 2 noiembrie 2017, polițiștii Secției 6 Politie Craiova  au organizat si executat o acțiune având drept scop protejarea populaţiei împotriva unor activităţi comerciale ilicite.

În acest sens, la acțiune au participat 7 polițiști din cadrul secției, care au verificat 9 agenţi economici , iar 22 de persoane au fost legitimate, în timp ce 12  persoane fizice independente care efectuau acte de comerț au fost de asemenea verificate.

Polițiștii craioveni au aplicat mai multe sancţiuni contravenţionale , din care 4 au fost aplicate în conformitate cu Legea nr. 12/1990 Rep. și 2 sanctiuni conform prevederilor O.U.G 195/2002  privind circulația rutieră.

Valoarea totală a sancţiunilor aplicate de oamenii legii este de  52. 250 lei.

De asemenea, polițiștii Secției 6 au confiscat bunuri expuse spre comercializare făra ca acestea să aibă  documente de proveniență, precum și suma de 103 lei.

Exemplu: cu ocazia controlului efectuat la un punct de lucru al unei societăți comerciale, s-a constatat că reprezentantul  unui agent economic avea expuse spre comercializare  92 de pachete țigări de diferite mărci , pentru care  nu a putut prezenta niciun fel de  documente de proveniență.

Agentul economic a fost sancţionat contravenţional cu suma de 20.000 lei conform art. 1 lit. e din Lg. 12/1990, dispunându-se totodată confiscarea  celor  92 pachete țigări

Loading...

COMENTARII

Please enter your comment!
Please enter your name here