Vâlcea: Un scandalagiu a pus pe jar orașul Berbești

0

Marți, 5 martie 2018, în orașul Berbești, a avut loc un conflict spontan în care a fost implicat un bărbat de 32 de ani care ar fi agresat în fața unui local un bărbat din localitate, înregistrându-se un dosar penal pentru lovire sau alte violențe. Față de bărbatul respectiv a fost dispusă măsura reținerii pentru 24 de ore, iar ulterior persoana vătămată și –a retras plângerea, dosarul fiind soluționat în prezent.

Miercuri, 6 mai 2018, același bărbat de 32 de ani ar fi agresat fizic o altă persoană, în urma unui conflict spontan.

A fost înregistrat un nou dosar penal sub aspectul săvârșirii infracțiunii de lovire sau alte violențe, dispunându-se din nou reținerea pentru 24 de ore, iar ulterior măsura controlului judiciar pentru 60 de zile. Acest dosar a fost soluționat zilele trecute, cu propunere legală.

Pe perioada controlului judiciar, bărbatul nu a respectat măsurile impuse de instanță, distrugând un autoturism și amenințând un angajat al unei societăți comerciale, motiv pentru care s-a propus schimbarea măsurii preventive. Cu privire la aceste fapte, au fost de asemenea înregistrate dosare penale, în care se efectuează cercetări.

Vineri, 8 iunie 2018, scandalagiul a fost implicat într-un nou conflict spontan. Din primele verificări se pare că persoana bănuită ar fi agresat fizic un alt bărbat, în fața unui bancomat din Berbești.

La fața locului s-a deplasat o echipă operativă din cadrul Inspectoratului de Poliție Județean Vâlcea, cel în cauză fiind în acest moment, la sediul poliției pentru audieri, iar în cauză se efectuează cercetări pentru stabilirea situației de fapt.

COMENTARII

Please enter your comment!
Please enter your name here