Urmărit pentru trafic de persoane, depistat și arestat de polițiștii Serviciului de Combatere a Criminalității Organizate Olt

0

Poliţişti de combatere a criminalității organizate din Olt, sub coordonarea DIICOT – Biroul Teritorial Olt, au depistat un bărbat bănuit de trafic de persoane. Cel în cauză a fost reținut și ulterior arestat preventiv.

Polițiștii din cadrul Serviciului de Combatere a Criminalității Organizate Olt, în baza mandatului de aducere emis de procurorii DIICOT – Biroul Teritorial Olt, au depistat un bărbat, de 45 de ani, din oraşul Balş. Acesta este bănuit că, în cursul anului 2014, împreună cu alte persoane, ar fi transportat în Italia, prin promisiunea asigurării unor locuri de muncă, două tinere, pe care, prin folosirea de violenţe şi ameninţări, le-ar fi obligat să practice prostituţia în folosul lor.

Vineri, 3 noiembrie 2017, pe numele celui în cauză a fost emis mandat de arestare preventivă pe o perioadă de 30 de zile, acesta fiind cercetat pentru săvârşirea infractiunilor de constituirea unui grup infracțional organizat şi trafic de persoane.

Loading...

COMENTARII

Please enter your comment!
Please enter your name here