Români în UK și Subcarpați vă invită la concertul prin care trupa își sărbătorește aniversarea

0

Români în UK și Subcarpați vă invită sâmbătă, 18 Noiembrie 2017, la concertul prin care trupa își sărbătorește aniversarea. Sărbătoarea Subcarpați, pregătită pentru 1 Decembrie în țară, vine mai repede la Londra.

Concertul va avea loc la ELECTRIC BALLROOM in CAMDEN TOWN, sambata, 18 Noiembrie, incepand cu ora 18:00.

Legendara sală Electric Ballroom din Camden, a găzduit nume sonore  precum:  U2 , Prince, Sir Paul McCartney, The Clash, The Rolling Stones, Madness, Sex Pistols.

Bilete se pot achiziționa online: https://goo.gl/cE3eNZ
Event Facebook: https://www.facebook.com/events/1961903857424697/

CUMPARA BILET !
Subcarpați e un mix exploziv între muzici tradiționale românești și beat-urile zilei de azi. O combinație eclectică prin care ne reoxigenăm cu folclor românesc, instrumente tradiționale și ritmuri de trip-hop, dubstep, rap sau dancehall.
Noul album
„Este vorba despre a da jos granițele ca să descoperim un nou sunet balcanic, o cultură comună” – Bean MC
Alaturi de Subcarpati vor fi si “Fratii Grime”
O trupă cu un sound complex, cu versuri și muzică ce combină elemente electronice futuriste cu liniile melodice grave ale basului, Fratii Grime (Power pe Vinil, Bean MC, Fanescu and Psihotrop) este prima trupă de Grime românesc, născută în 2012.
Acesta este al V-lea concert organizat de Români în UK la Londra, după  Subcarpați (Martie), Șuie Paparude + Argatu’ (Mai) și Deliric X Silent Strike, Muse Quartet, CTC (Iulie),  Alternosfera (Octombrie).
CUMPARA BILET !
Evenimentul nostru este salutat de Radio Guerrilla “binile invinge”.
Romani in UK
Peste 1 milion de anunturi publicate pentru romanii din UK

Eveniment  organizat de Romani in UK , cu sprijinul

CUMPARA BILET !

2017 a fost un an foarte plin de evenimente marca Romani in UK si se incheie cu ”The Romanian Christmas Ball” 2017

Acest eveniment este organizat de ‘Societatea Medicala Romana- UK’ (SMRUK) impreuna cu ‘Romani in UK’, cea mai mare platforma de comunicare intre romanii din Marea Britanie, ‘GRASP-London’, organizatia tinerilor profesionisti-filiala Londra, si ‘RAUF’, Forumul Arhitectilor si Urbanistilor Romani. 

”The Romanian Christmas Ball” a reusit de-a lungul anilor sa devina atat un eveniment de referinta al intalnirilor profesionistilor romani din Marea Britanie precum si un prilej de a veni in sprijinul organizatiilor non-profit romanesti.
Anul acesta ”The Romanian Christmas Ball” va fi gazduit de The Grange City Hotel London, asezat la doi pasi de celebrul Tower Bridge, in inima Londrei, unde va asteptam sa ne revedem ca in fiecare an, profesionistii din diverse domenii, manati de acelasi interes comun de a ne vedea, comunica si a ne sprijini reciproc dar si de a veni in sprijinul altor organizatii non-profit/ ONG romanesti active in Romania sau in UK.
Unde: The Grange City Hotel, London; 8-14 Cooper’s Row, London EC3N 2BQ
Când : Sambata 2 Decembrie 2017, 18:00 – 24:00
Accesul se face pe baza de bilet.

COMENTARII

Please enter your comment!
Please enter your name here