Un bărbat din comuna doljeană Cernătești este cercetat penal pentru tăiere ilegală și sustragere de material lemnos

0

Joi, 23 noiembrie 2017, în jurul orei 15.30, polițiști din cadrul Postului de Poliție Cernătești, județul Dolj, în timp ce executau serviciul de patrulare în comuna Cernătești, l-au depistat pe T. MARIAN, 47 de ani, din localitate, care a tăiat fără drept și a sustras 16 arbori, din specia salcâm și jugastru, de pe o suprafață de pădure din punctul „Făgețel”, situat în aceeași comună, copacii având diametrele cuprinse între 6 și 30 cm.

De asemenea, polițiștii au găsit asupra bărbatului un motofierastrău, fără elemente de identificare, pe care i l-au confiscat în vederea continuării cercetărilor. Totodată, întregul material lemnos a fost ridicat de polițiști în vederea continuării cercetărilor și transportat la sediul Postului de Poliție Cernătești.

Verificările sunt continuate pentru identificarea părții vătămate și stabilirea cuntumului prejudiciul cauzat. Oamenii legii au întocmit dosar de cercetare penală sub aspectul săvârșirii infracțiunilor de tăiere ilegală și sustragere de material lemnos, în conformitate cu prevederile legii.

Loading...

COMENTARII

Please enter your comment!
Please enter your name here