Cupa GENERAȚIA ANTICORUPȚIE 2017 la Râmnicu Vâlcea

0

Joi și vineri, 7-8 decembrie 2017, începând cu ora 09.00, la Colegiul de Silvicultură și Protecția Mediului Râmnicu Vâlcea, se continuă competiția sportivă de minifotbal mixt – liceu “Cupa Generația Anticorupție” 2017.

În semifinalele competiției s-au calificat echipele următoarelor licee: Liceul George Țărnea Băbeni, Liceul Tehnologic Căpitan Nicolae Pleșoianu Rm.-Vâlcea, Liceul Tehnologic “Ferdinand I” Râmnicu Vâlcea, Colegiul Energetic Râmnicu Vâlcea, astfel că în ziua de 8 decembrie se va stabili clasamentul pe podium.

În  vederea atingerii obiectivelor propuse de către organizatori și pentru a promova mesajele anticorupție, pe parcursul derulării competiției, elevii  au  primit  întrebări ce vizează competențe DGA, riscurile și consecințele rezultate ca urmare a săvârșirii unor fapte de corupție, cunoașterea și punerea în aplicare a principiilor educației bazate pe respectarea valorilor morale ale societății, necesitatea adoptării unui comportament de respingere a corupției, toate răspunsurile corecte fiind premiate.

Festivitatea de premiere va avea loc în data de 8 decembrie 2017, începând cu ora 11.00, cu prilejul Zilei Internaționale Anticorupție,  sărbătorită în fiecare an în data de 9 decembrie 2017.

Câștigătorii competiției vor fi recompensați cu diplome, cupe, medalii,  dar şi cu alte materiale promoționale inscripționate.

Loading...

COMENTARII

Please enter your comment!
Please enter your name here