Doi bărbați sunt cercetați pentru că au violat o femeie din comuna vâlceană Oteșani

0
Un bărbat din Lădești a ajuns în arestul IPJ Vâlcea după ce și-a bătut mama
imagine - ARHIVĂ

În noaptea de 14 spre 15 decembrie 2017, polițiștii din Măldărești și Horezu au depistat și reținut doi bărbați din comuna Oteșani, bănuiți de comiterea unui viol

Polițiștii au reținut doi bărbați din Oteșani, de 21, respectiv 26 de ani, bănuiți că ar fi violat o femeie de 43 de ani, faptă comisă pe raza comunei Oteșani.

În seara zilei de 14 decembrie 2017, polițiștii au fost sesizați de un bărbat din Oteșani cu privire la faptul că, soția sa a fost agresată sexual, fiind abordată de doi bărbați din localitate, în timp ce se întorcea de la un magazin din comună.

Aceștia ar fi agresat-o fizic și ar fi întreținut raporturi sexuale cu victima, fără voia ei.

Polițiștii s-au deplasat imediat la fața locului, a fost înregistrat un dosar penal, iar în urma investigațiilor efectuate cu operativitate, aceștia au reușit depistarea și reținerea celor două persoane bănuite. După aproximativ 4 ore de la sesizare, aceștia au fost încarcerați la Centrul de Reținere și Arestare Preventivă Vâlcea, urmând să fie prezentați Parchetului de pe lângă Judecătoria Horezu cu propunere de arestare preventivă.

COMENTARII

Please enter your comment!
Please enter your name here