Două posturi vacante scoase la concurs de IPJ Vâlcea

0

Inspectoratul de Poliţie Judeţean Vâlcea, cu sediul în municipiul Râmnicu Vâlcea, str. Calea lui Traian nr. 95, organizează examen/concurs pentru încadrarea, prin recrutare din sursă externă, a unui post vacant de execuție, de personal contractual, la Compartimentul secretariat, documente clasificate şi arhivă – Poliţia Municipiului Râmnicu Vâlcea, din cadrul Inspectoratului de Poliţie Judeţean Vâlcea.

De asemenea, este scos la concurs un post vacant de execuție, de personal contractual, respectiv muncitor calificat, la Serviciul Logistic – Compartimentul Administrarea Patrimoniului Imoboliar (Popota), din cadrul Inspectoratului de Poliţie Judeţean Vâlcea.

Concursurile/examenele se vor desfăşura la sediul instituţiei şi vor consta în susţinerea următoarelor probe:

  1. Proba practică – 02.03.2018;
  2. Proba interviu – 07.03.2018.

Condițiile de participare le puteți găsi pe site-ul Inspectoratului de Poliție Județean Vâlcea, la secțiunea carieră .

Înscrierea candidaţilor la concurs/examen se face la sediul Inspectoratului de Poliţie Judeţean Vâlcea, situat în municipiul Râmnicu Vâlcea, Calea lui Traian, nr. 95, jud. Vâlcea, Serviciul Resurse Umane, în perioada 11 ianuarie-26 ianuarie 2018, ora 14,00, în zilele lucrătoare.

Relaţii suplimentare se pot obţine la Serviciul Resurse Umane, din cadrul Inspectoratului de Poliţie Judeţean Vâlcea, telefon 0250/703112, interior 20112.

Loading...

COMENTARII

Please enter your comment!
Please enter your name here