EVOMANIA 2019 la Centrul Multifuncţional Craiova

0

Cel mai dinamic Eveniment muzical al anului din regiunea Oltenia – EVOMANIA 2019, ediţia a II-a, va avea loc pe 1 Iunie 2019, la Centrul Multifuncţional Craiova

Evenimentul începe la ora 21.00 cu momente live susţinute de RUBY, DJ PROJECT, ȘATRA B.E.N.Z. Începând cu miezul nopţii, cei mai renumiţi DJ vor mixa până în zorii zilei la AfterParty EVOMANIA 2019. Artistul internaţional ZONDERLING (Olanda), cunoscut de la Ultra Festivalul Tomorrowland și până la renumitele cluburi din Miami, vine pentru prima dată în România, la EVOMANIA 2019.

Consacrat la toate edițiile Liberty Parade, participant la evenimente de top în Italia, Irlanda, Germania, Marea Britanie, a remixat piesele unor artiști ca Rihanna, Adele, Calvin Harris, David Guetta, Pitbull. DJ DARK mixează pentru olteni pe 1 iunie.

Direct din cele mai titrate cluburi ale Capitalei, DJ DENY vine la EVOMANIA 2019!

O altă surpriză pentru iubitorii muzici electronice este ALBWHO. Artistul a început să mixeze din 2014, a colaborat cu artiști precum Alexandra Ungureanu sau Markus Schulz, pentru că apoi să remixeze melodiile artiștilor români, precum The Motans, JO, Irina Rimes sau Alina Eremia.

Atmosfera va fi întreţinută pe tot parcursul Evenimentului de către MC SILVIU ANDREI şi MC ISAIA.

Ediţia din 2018 s-a bucurat de un succes extraordinar, astfel ca povestea EVOMANIA continua şi îşi propune să crească din ce în ce mai mult în fiecare an.

Loading...

COMENTARII

Please enter your comment!
Please enter your name here