Mașina care a lovit un bărbat și fetița acestuia pe bulevardul Dacia din Craiova, a fost dezmembrată

0

11 percheziții în Craiova, comuna Leu și comuna Cârcea – patru persoane reținute

Poliţiştii doljeni din cadrul Poliției Municipiului Craiova au reținut patru bărbați, în cazul evenimentului produs în seara zilei de 20 ianuarie 2018, când o persoană neidentificată a lovit pe trecerea de pietoni un bărbat și fetița acestuia și a părăsit locul faptei fără încuviințarea organelor de poliție.

Ca urmare a activităților complexe de investigare și cercetare efectuate de polițiști din cadrul Poliției Municipiului Craiova în dosarul penal constituit ca urmare a accidentului rutier ce a avut loc pe bulevardul Dacia din municipiul Craiova, au fost identificați, atât conducătorul autoturismului implicat, în persoana lui M. IONUȚ, de 33 ani, din Craiova, cât și alte trei persoane care au favorizat și tăinuit fapta de părăsirea locului accidentului, modificarea sau ștergerea urmelor acestuia.

În dimineaţa zilei de astăzi, 6 februarie 2018, au fost efectuate 11 percheziţii domiciliare la imobilele în care locuiesc persoanele menţionate, dar și alte locații din municipiului Craiova, comuna Leu și comuna Cârcea, ocazie cu care au fost găsite şi ridicate mai multe părți componente ale autoturismului implicat în eveniment.

După analizarea materialului probator, a fost dispusă continuarea urmăririi penale față de M. IONUȚ, sub aspectul săvârşirii infracţiunii de părăsirea locului accidentului fără încuviințarea organelor de poliție, P.CĂLIN, de 45 ani, din Craiova și F. MĂDĂLIN, de 38 ani, din Craiova, sub aspectul săvârșirii infracțiunii de favorizarea făptuitorului și V. MARIUS, de 35 ani, din comuna Leu, sub aspectul săvârșirii infracțiunii de tăinuire.

COMENTARII

Please enter your comment!
Please enter your name here