MEHEDINȚI: Percheziții în comuna Vlădaia – două persoane au fost reținute

0

Polițiștii Secției 7 Poliție Rurală Vînju Mare și ai Postului de Poliție Vlădaia au efectuat 11 percheziții la locuințele unor persoane bănuite că ar fi comis delicte silvice, în urma cărora au fost indisponibilizate unelte și material lemons.

Luni, 12 februarie 2018, polițiștii Secției 7 Poliție Rurală Vînju Mare și ai Postului de Poliție Vlădaia au efectuat 11 percheziții domiciliare în comuna Vlădaia la locuințele unor persoane bănuite de comiterea mai multor infracțiuni silvice.

Din cercetări a reieșit că, în perioada septembrie 2017-ianuarie 2018, persoanele în cauză ar fi sustras material lemons din pădurile situate în împrejurimile comunei Vlădaia.

În urma perchezițiilor, polițiștii au indisponibilizat circa 12 m3 material lemnos, esență salcâm,  și mai multe motofierăstraie.

De asemenea, au fost identificați doi bărbați de 35, respectiv, 39 de ani, ambii din comuna Vlădaia, bănuiți de comiterea mai multor furturi de material lemons.

Persoanele identificate au fost conduse la sediul poliției, pentru audieri, ulterior față de acestea fiind dispusă măsura reținerii pentru 24 de ore, ocazie cu care au fost depuse în Centrul de Reținere și Arestare Preventivă al IPJ Mehedinți, urmând ca la data de 13 februarie 2018 să fie prezentate Parchetului de pe lângă Judecătoria Vînju Mare cu propunere de luare a măsurilor legale.

COMENTARII

Please enter your comment!
Please enter your name here