Cultură de canabis în ghivece, depistată într-o casă din Slatina

0

Joi, 14 martie 2019 procurorii DIICOT – Biroul Teritorial Olt au dispus punerea în mișcare a acțiunii penale față de M. M. C., de 27 de ani, pentru săvârșirea infracțiunii de trafic de droguri de risc

La începutul lunii februarie 2019, M. M. C. a achiziţionat, de pe un site de profil, semințe de cannabis, iar ulterior le-a plantat la domiciliul său din municipiul Slatina, înființând o cultură indoor de cannabis urmând ca după ajungerea la maturitate a plantelor să le recolteze și să comercializeze mugurii de cannabis, cu suma de 50 lei/gramul, către diverse persoane de pe raza municipiului Slatina.

Joi, 14 martie 2019, cu ocazia efectuării unei percheziții la domiciliul inculpatului, a fost identificată o cultură indoor de cannabis, constând în 59 ghivece ce conțineau 63 plante cannabis, în stadii diferite de creștere, cu înălțimi cuprinse între 10-35 cm, împreună cu un sistem complet de înființare și dezvoltare vegetație (surse curent 600 w, lămpi pentru creșterea indoor a plantelor, ventilator, aerotermă, îngrășăminte).

Patru persoane au fost conduse la sediul DIICOT – Biroul Teritorial Olt, în vederea audierii și dispunerii măsurilor legale.

Acţiunea a fost efectuată împreună cu ofiţeri de poliţie judiciară din cadrul Serviciului de Combaterea Criminalităţii Organizate Olt, cu sprijinul Serviciului pentru Acţiuni Speciale Olt.

Loading...

COMENTARII

Please enter your comment!
Please enter your name here