Doi șoferi fără permis de conducere și un conducător auto la volanul unei mașini neînmatriculate, depistați de polițiștii vâlceni

0

Duminică, 11 martie 2018, polițiștii Poliției municipiului Drăgășani au depistat în oraș, un moped condus de un bărbat de 46 de ani, din localitate, în urma verificărilor, constatându-se că nu deține permis de conducere pentru nicio categorie de vehicule. Polițiștii au deschis un dosar penal.

În după-amiaza zilei de 11 martie 2018, polițiștii au intervenit în municipiul Râmnicu Vâlcea, la un eveniment rutier, soldat doar cu pagube materiale.

În fapt, un șofer de 26 de ani, din Râmnicu Vâlcea, aflându-se la volanul unei mașini, fără a deține permis de conducere, a lovit un alt autovehicul parcat.

Polițiștii au înregistrat un dosar penal în care se efectuează cercetări sub aspectul săvârșirii infracțiunii de conducere a unui vehicul fără permis de conducere.

În seara zilei de 11 martie 2018, polițiștii Serviciului Rutier au oprit pentru control, în Râmnicu Vâlcea, pe Drumul Național 64, un șofer de 56 de ani, din Câineni.

În urma verificărilor, s-a constatat că mașina pe care o conducea, figura radiată din circulație.

Oamenii legii au înregistrat un dosar penal pentru punerea în circulație sau conducerea unui vehicul neînmatriculat.

Loading...

COMENTARII

Please enter your comment!
Please enter your name here