3 infracţiuni constatate de poliţiştii din Voineasa, cu prilejul verificării unui conducător de tractor forestier

0

Duminică, 26 februarie 2017, poliţişti rutieri din cadrul Poliţiei Staţiunii Voineasa, în timp ce acţionau pentru prevenirea accidentelor şi combaterea infracţiunilor la regimul rutier, l-au depistat pe raza comunei Malaia, sat Ciungetu, pe F.G., de 58 de ani, din comuna Vizantea-Livezi, judeţul Vrancea, conducând pe drumul comunal Rudăreasa, un tractor articulat forestier, care nu era înmatriculat ori înregistrat în circulaţie.

În urma verificărilor efectuate, poliţiştii au constatat că bărbatul în cauză nu deţinea permis de conducere pentru nicio categorie de vehicule. Având în vedere că emana halenă alcoolică, poliţiştii i-au solicitat testarea cu aparatul etilotest, acesta a refuzat însă, atât testarea cu aparatul etilotest cât şi recoltarea de probe biologice de sânge în vederea stabilirii alcoolemiei, declarând că îşi asumă consecinţele juridice.

Faţă de conducătorul auto în cauză, poliţiştii efectuează cercetări pentru comiterea infracţiunilor de conducerea unui vehicul neînmatriculat, fără permis de conducere şi refuzul de la recoltarea de probe biologice de sânge, fapte prevăzute şi pedepsite de Codul penal.

Loading...

COMENTARII

Please enter your comment!
Please enter your name here