Prins în flagrant în timp ce oferea 500 de lire sterline unui agent de poliție din cadrul IPJ Vâlcea

0

Vineri, 16 martie 2018, ofițeri de poliție judiciară ai Direcției Generale Anticorupție (D.G.A.) – Serviciul Județean Anticorupție (S.J.A.) Vâlcea, sub coordonarea procurorului de caz din cadrul Parchetului de pe lângă Tribunalul Vâlcea, au prins în flagrant un bărbat în vârstă de 39 ani în timp ce oferea suma de 500 lire sterline unui agent de poliție, pentru a soluționa favorabil un dosar penal în care acesta este cercetat.

În fapt, la data de 2 martie 2018, suspectul i-a oferit agentului de poliție din cadrul Inspectoratului de Poliție al Județului Vâlcea suma de 700 lire sterline pentru a-l sprijini să-și recupereze permisul de conducere reținut în urma săvârșirii infracțiunii de conducere a unui autovehicul pe drumurile publice sub influența băuturilor alcoolice.

Polițistul a formulat denunț la DGA – Serviciul Judeţean Anticorupţie Vâlcea, iar în continuare polițiștii au desfășurat activități procedurale pentru administrarea probatoriului, în conformitate cu ordonanțele de delegare emise de procuror.

În data de 16 martie 2018, suspectul a fost prins în flagrant în timp ce îi oferea  agentului de poliție suma de 500 lire sterline cu scopul menționat anterior.

Bărbatul a fost condus la sediul Parchetului de pe lângă Tribunalul Vâlcea pentru cercetări, iar în baza probelor administrate, procurorul de caz a dispus reținerea acestuia pentru o perioadă de 24 ore pentru săvârșirea infracțiunii de dare de mită, urmând să fie prezentat Tribunalului Vâlcea cu propunere de arestare preventivă pentru o perioadă de 30 zile.

COMENTARII

Please enter your comment!
Please enter your name here