Un bărbat din comuna vâlceană Orleşti, a fost împușcat accidental la vânătoare de mistreți

0

Miercuri, 25 ianuarie 2017, la ora 20.00, poliţiştii au fost sesizaţi cu privire la faptul că, pe raza fondului cinegetic Scundu, la o acţiune de vânătoare organizată legal, a fost executat un foc de armă, fiind rănit accidental un bărbat care se afla în zonă.

La faţa locului s-au deplasat poliţişti din cadrul Biroului Arme Explozivi şi Substanţe Periculoase, care au stabilit că, jurul orei 17.00, 2 persoane se aflau pe raza fondului de vânătoare nr. 35 Scundu şi, întrucât în punctul iniţial de aşteptare nu a apărut vânat, cei doi bărbaţi, împreună cu o a treia persoană, s-au deplasat spre un alt punct de așteptare, situat pe raza aceluiași fond cinegetic.

Astfel, aceştia, deplasându-se pe DC 102, spre localităţile Ioneşti – Scundu, au observat un porc mistreţ, moment în care N.C. a tras un foc de armă rănind accidental, la nivelul piciorului stâng, un bărbat de 43 de ani, din Orleşti.

Victima a fost preluată de către o ambulanţă și transportată la Spitalul Județean Râmnicu Vâlcea, unde i s-a stabilit diagnosticul preliminar de plagă prin împușcare coapsă stângă, acesta rămânând sub supraveghere medicală.

Oamenii legii au întocmit dosar penal, sub aspectul săvârşirii infracţiunilor de uz de armă letală fără drept şi vătămare corporală din culpă.

UPDATE: Vânătorul nesăbuit care a tras orbește, rănind grav un bărbat, este primarul comunei Ionești, Constantin Neagoie. În luna februarie a anului 2014, acesta a mai fost implicat într-un incident armat, împușcând câinele unui ziarist din presa locală.

COMENTARII

Please enter your comment!
Please enter your name here