VÂLCEA: Măsuri luate de autorități, impuse de schimbarea vremii

0

Conform prevederilor Planului de măsuri pentru perioada sezonului rece 2017-2018, al Comitetului Județean pentru Situații de Urgență Vâlcea, urmare a situațiilor aflate în dinamică, din cauza efectelor fenomenelor de precipitații în general moderate cantitativ, mai ales sub formă lapoviță și ninsoare, polei, vreme deosebit de rece, luând în considerare informările transmise de către structurile cu atribuții în domeniu, Instituția Prefectului – Județul Vâlcea, informează:

În perioada 18 – 19 martie 2018, ora 08.00, ca urmare a ninsorilor înregistrate la nivelul judeţului Vâlcea, se intervine pentru menţinerea reţelelor de drumuri naţionale, judeţene şi locale într-o stare de viabilizare corespunzătoare astfel:

● Pe reţeaua de drumuri naţionale, în lungime totală de 482,5 km, se intervine cu 52 utilaje, în activitatea de deszăpezire fiind angrenate un număr de 81 persoane.

La această oră partea carosabilă a drumurilor naţionale este parţial acoperită cu zăpadă de 1 – 2 cm, în special în partea de sud a judeţului.

Stocuri Secţia Drumuri Naţionale Vâlcea: – sare – 2.335,8 tone;

● Pe reţeaua de drumuri judeţene, în lungime totală de 967 km, se intervine cu un număr de 41 utilaje, în activitatea de deszăpezire fiind angrenate un număr de 58 persoane.

Stocuri RAJDP Vâlcea: – nisip – 310 tone;

– sare – 55 tone;

– combustibil – 1,1 tone.

● Pe reţeaua de drumuri de interes local se intervine cu utilaje de către autorităţile locale, la această oră circulaţia desfăşurându-se în condiţii de iarnă.

Pe reţeaua de drumuri naţionale, judeţene şi locale din judeţul Vâlcea, la această oră, se circulă în condiţii de iarnă, în continuare se intervine cu utilaje pentru menţinerea acestora în stare de viabilizare.

La nivelul reţelelor de energie electrică, nu au fost semnalate întreruperi în alimentarea cu energie electrică ca urmare a situaţiei meteorologice.

COMENTARII

Please enter your comment!
Please enter your name here