GORJ: Accident mortal la Drăguțești – un tănăr din Rovinari și-a pierdut viața

0

Duminică, 18 martie 2018, poliţiştii din cadrul Poliției Municipiului Târgu Jiu au fost sesizați prin apelul 112 de un participant la trafic, despre faptul că pe DE 79 Drăguțești, a avut loc un eveniment rutier soldat cu victime.

Din primele cercetări efectuate de polițiști la fața locului, a reieșit faptul că un tânăr, de 22 de ani, din orașul Rovinari, în timp ce conducea un autoturism, pe DE 79 Drăguțești, din direcția Târgu Jiu către Rovinari, nu a adaptat viteza la condițiile de drum, a pierdut controlul autoturismului, a pătruns pe celălalt sens de mers și a părăsit partea carosabilă, intrând în coliziune cu un cap de pod.

În urma impactului a rezultat decesul pasagerului din dreapta față, de 21 de ani, din orașul Rovinari și rănirea conducătorului auto, care a fost transportat la spital pentru acordarea de îngrijiri medicale.

Conducătorul auto nu a putut fi testat cu aparatul etilotest, din cauza stării medicale în care se afla. Oamenii legii au întocmit dosar penal sub aspectul săvârșirii infracțiunilor de ucidere și vătămare corporală din culpă.

COMENTARII

Please enter your comment!
Please enter your name here