Manifestări organizate de IPJ Mehedinți cu prilejul sărbătoririi Zilei Poliției Române

0

La data de 25 martie, poliţiştii români sărbătoresc Ziua Poliţiei Române. Cu acest prilej, evocăm trecutul glorios şi prezentul înnoitor ale principalei instituţii a sistemului de apărare a ordinii şi siguranţei publice din ţara noastră, POLIŢIA ROMÂNĂ.

Astfel, în contextul aniversării Zilei Poliţiei Române, Inspectoratul de Poliţie Judeţean Mehedinți organizează şi în acest an manifestări educative şi cultural sportive care se vor desfășura pe parcursul mai multor zile.

Joi, 22 martie 2018, jurnaliștii acreditați pe lângă IPJ Mehedinți, au participat la Cupa Presei de Tir organizată la sediul instituției, unde au fost premiați toți jurnaliștii.

De asemenea, tot joi a avut loc ziua porților deschise, activitate în cadrul căreia ne-au trecut pragul sute de elevi ai unităților de învățământ din județul Mehedinți.

 

*******************

A fi poliţist…

Poliţiştii, oamenii, care îndeplinesc fiecare misiune, de multe ori, contracronometru, cu pasiune, în ciuda riscurilor, oameni care aplică legea cu integritate, îşi iubesc, înainte de orice, profesia, dedicându-i timp nesfârşit.

Sunt oameni care au curajul să-şi pună oricând vieţile în pericol pentru a-şi proteja semenii. Prin devotament şi onoare, poliţiştii aşteaptă o singură răsplată: încrederea şi respectul comunităţii.

Inspectoratul de Poliţie Judeţean Mehedinți

COMENTARII

Please enter your comment!
Please enter your name here