UVT lansează un program de reducere a simptomelor depresive și anxioase, cu terapie exclusiv online

0

Universitatea de Vest din Timișoara în colaborare cu Universitatea Exeter din Marea Britanie lansează un nou program de psihoterapie: BRIO

Programul BRIO prezinta o nouă modalitate de reducere a ruminațiilor și îngrijorărilor care a fost elaborată de prof. Edward Watkins.  Scopul programului este de a facilita reducerea simptomelor depresive și anxioase.

Livrarea programului se va face exclusiv online și are o durată de șase  săptămâni. Programul BRIO poate fi accesat de către orice persoană care cunoaște limba română și are o conexiune la internet. 

Ce au de făcut persoanele interesate?

Persoanele care doresc să beneficieze de Programul BRIO se pot înscrie gratuit pe pagina de internet a proiectului, http://e-cbt.ro. Odată înscrise, persoanele vor fi direcționate către chestionarele de screening care necesită aproximativ 40 min pentru a fi completate. Vor fi selectate doar persoanele care pot beneficia maximal de acest program. Numărul de locuri nu este limitat, dar perioada de înscriere în program va fi aproximativ o săptămână.

Informații suplimentare despre Programul BRIO și despre modalitatea de înscriere pot fi găsite pe pagina de web a proiectului (http://e-cbt.ro/program/brio).

Loading...

COMENTARII

Please enter your comment!
Please enter your name here