Complexul sportiv național “Lia Manoliu”, gazda turneului european de padbol!

0

Ministerul Tineretului și Sportului adaugă infrastructura unui nou sport pe lista celor aflate deja în patrimonial său! Pe data de 31 august 2019, Complexul Sportiv Național “Lia Manoliu” din București inaugurează primele terenuri de Padbol!

În noua locație se va putea juca spectaculosul sport pe trei terenuri de padbol omologate pentru competiții interne si internaționale. Practicanții acestui sport se vor bucura de toate dotarile necesare: vestiare, toalete, dușuri, precum și de o ampla zonă de relaxare.Terenurile sunt situate lânga pista de atletism, pe partea stânga a intrarii principale către Arena Națională, dinspre B-dul Basarabia.

Investiția a fost primită ca o veste foarte bună de catre Asociația Română de Padbol, care va avea de acum un centru oficial în care își va putea desfășura antrenamentele lotului național, precum și competițiile naționale și internaționale!

Și pentru că o astfel de locație merită o inaugurare de excepție, Asociația Română de Padbol, cu sprijinul Ministerului Tineretului și Sportului, și al Complexului Sportiv Național ”Lia Manoliu”organizează în perioada 31 august -1 septembrie, între orele 10:00 – 18:00 respectiv 10:00-16:00, Turneul European de Padbol – Romania 2019, prima ediție a unui turneu multianual, conceput participării în mod direct a tuturor cluburilor de padbol europene.

Apreciem foarte mult recunoasterea oficială a sportului pe care îl promovăm, în special posibilitatea oferită de Ministerul Tineretului și Sportului , respectiv CSN Lia Manoliu, și anume de a avea o infrastructură în care să ne putem antrena pentru competițiile internaționale. În acest moment avem deja15 locații in țară, și ne dorim ca în curand să putem organiza, și noi, turnee naționale care să crească nivelul și performanța jucătorilor de padbol români”, a declarat Elisabeta Gherghișan, Președintele Asociației Române de Padbol.

Prima ediție a Turneului European de Padbol, organizat cu sprijinul MTS și CSN “Lia Manoliu”reprezintă doar începutul unei serii de evenimente ce vor atrage atenția iubitorilor de mișcare, dar și de performanță, asupra potențialului noului sport, numit și “sportul noii generații”.

La eveniment, care este deschis pentru publicul larg, vor participa și personalități din sport, în special din lumea fotbalului, în care există deja un interes crescut față de padbol!

Turneul va fii transmis live pe site-ul oficial www.padbol.ro și pagina de facebook Padbol Romania. Mai multe detalii despre padbol sau despre Turneul European de Padbol pe www.padbol.ro și pe www.europeanpadboltour.com.

COMENTARII

Please enter your comment!
Please enter your name here