LC Waikiki este deschis de astăzi în Shopping City Râmnicu Vâlcea

0

Shopping City Râmnicu Vâlcea își completează galeria comercială cu un nou brand internațional de articole vestimentare. Primul LC Waikiki din oraș își deschide porțile astăzi, 6 aprilie 2018, cu o ofertă de 20% reducere la cumpărături și alte surprize pentru clienți.

• 20% reducere pentru clienți, ofertă valabilă pe 6 și 7 aprilie
• DJ, pictură pe față pentru copii și baloane colorate, printre activitățile evenimentului de deschidere

În ziua deschiderii, LC Waikiki îi așteaptă pe vizitatori cu o serie de activități. Un DJ va fi prezent în locație pentru a anima atmosfera, așadar clienții pot achiziționa articole vestimentare pe ritmuri de muzică și voie bună. Baloane colorate vor fi împărțite vizitatorilor și sesiuni de pictură pe față vor fi organizate în magazin, special pentru copii.

Surprizele pentru clienți nu se opresc aici. Astfel, pe 6 și 7 aprilie, pasionații de cumpărături vor avea parte de 20% reducere pentru cumpărături, ofertă valabilă pentru toate articolele vestimentare cu preț întreg disponibile în magazin.

***********

Shopping City Râmnicu Vâlcea este poziţionat pe malul râului Olt și este cel mai modern centru comercial din regiune. Construit pe un teren de aproximativ 12 hectare, Shopping City Râmnicu Vâlcea oferă vizitatorilor săi un mix unic de retail și divertisment, atent croit pentru a răspunde nevoilor locuitorilor din regiune.

Oferta Shopping City Râmnicu Vâlcea include branduri internaţionale şi locale – modă şi accesorii, beauty, articole sportive, tehnologie, home&deco, jucării şi produse pentru copii, dar și un food court extins şi spaţii multiple de divertisment – loc de joacă, cazino şi o terasă exterioară, cu vedere unică spre râul Olt, pentru petrecerea timpului liber şi evenimente.

COMENTARII

Please enter your comment!
Please enter your name here