Craiova: Măsuri de ordine publică asigurate de jandarmi la manifestările sportive organizate sâmbătă

0
  • Semifinala cupei EHF / SCM Craiova – Kastamonu / ora 18.00

  • Meciul de fotbal – Liga I / CSU Craiova – CSM Politehnica Iași / ora 20.45

Aproximativ 200 de jandarmi din cadrul Grupării de Jandarmi Mobile Craiova, vor asigura măsurile de ordine publică și siguranța spectatorilor care vor fi prezenți la evenimentele sportive organizate sâmbătă, 14 aprilie 2018, respectiv meciul de handbal feminin disputat între SCM Craiova și formația turcă Kastamonu și meciul de fotbal disputat între CSU Craiova și CSM Politehnica Iași.

Pentru meciul de handbal, accesul spectatorilor în sală se va face începând cu ora 16.30, iar pentru meciul de fotbal accesul spectatorilor în stadion se va realiza începând cu ora 18.45.

Intrarea în sala/stadion, accesul publicului prin turnichete, paza vestiarelor și protecția arbitrilor, îndrumarea și supravegherea publicului în sală/stadion se realizează cu agenți de la Poliția Locală pentru meciul de handbal și agenți ai societății de pază și protecție contractată de organizator pentru meciul de fotbal.

Circulația rutieră va fi restricționată, începând cu ora 16.00, pe Bulevardul Știrbei Vodă, pe ambele sensuri de mers, de la Bulevardul Râului până la Bulevardul 1 Mai.

Informații și recomandări pentru spectatori

Pentru a evita aglomerația în jurul punctelor de intrare, recomandăm spectatorilor să vină din timp la sală/stadion, începând cu ora deschiderii porților de acces.

Informăm suporterii că legislația în vigoare interzice persoanelor fizice deținerea, folosirea sau efectuarea oricăror operațiuni cu materiale pirotehnice, spectatorii neavând voie să dețină sau să introducă în sală/stadion astfel de obiecte.

Spectatorilor le este interzis să staționeze pe scările care delimitează sectoarele, să ocupe alte locuri decât cele prevăzute pe documentele de acces, precum și refuzul eliberării acestora la avertismentul verbal al reprezentanților societății specializate de protecție și pază, al agenților de la Poliția Locală sau al forțelor de ordine.

De asemenea, este interzisă afișarea de inscripții care incită la ura națională, rasială, religioasă sau la discriminări de orice fel și la violență.

Este interzis accesul în sală/stadion cu substanțe toxice, băuturi alcoolice, recipiente, corpuri contondente, cuțite, pumnale ori alte asemenea obiecte care pot pune în pericol siguranța participanților la aceste manifestări.

Participanții trebuie să respecte măsurile stabilite de organizatori și de forțele de ordine, pe traseele către locul de desfășurare a meciurilor, în apropierea și în incinta arenelor sportive.

COMENTARII

Please enter your comment!
Please enter your name here