CĂSUȚA PRIETENILOR și CONSTELAȚII, două spectacole de succes pe scena Teatrului Anton Pann

0

Credeți în existența universurilor paralele, credeți în dragoste, ați putea crede că peste un minut vă puteți proiecta într-un alt univers? Da, eu poate cred, tu poate nu, sunt întebări la care ați putea avea un răspuns mergând să vedeți spectacolul care se va juca în această sâmbătă de 5 mai 2018, de la ora 19.00, pe scena Teatrului Anton Pann din Râmnicu Vâlcea.

Este vorba de “Constelații” piesa britanicului Nick Payne, pusă în scenă de regizorul Botoș Balint, un spectacol în care se vorbește despre dragoste, despre prietenie și liberul arbitru. Doi tineri cu meserii complet diferite care se cunosc întâmplător la o petrecere, Marianne (Ana Șușca) fizician la Universitatea din Sussex și Roland (Andrei Brădean) un simplu apicultor care, plasați într-un multivers cuantic, ajung la posibilitatea unei căsătorii. Este un spectacol emoționant care ne arată ce s-ar putea întâmpla între un bărbat și o femeie, acum, în aceast moment sau în orice alt moment sau lume posibilă. Până la urmă “constelațiile” ne arată că lucrurile vor ajunge așa cum intenționează universul – cu sau fără contribuția noastră.

Pe Ana Șușca și Andrei Brădean, i-ați văzut aproape în mai toate spectacolele. Doi actori forte buni pe care cu siguranță i-ați remarcat în “YEN” de Anna Jordan, regia Adrian Roman, spectacol care s-a jucat cât de curând și care se află în continuare în repertoriul de spectacole din această stagiune a Teatrului Anton Pann. Cei doi, împreună cu regizorul Botoș Balint au contribuit la realizarea unui spectacol emoționant pe care puteti să-l vedeți și dumneavoastră în această sâmbătă de 5 mai, de la ora 19.00, în Sala Studio a Teatrului Anton Pann. Pe 11 mai 2018, acest spectacol va participa la Particles Festivalul #3, un eveniment al culturii contemporane care reunește artele și care se desfășoară la Arad. Dar despre acest eveniment vom vorbi la timpul respectiv.

Tot sâmbătă, 5 mai 2018, dar de la ora 11.30, Teatrul Anton Pann vă invită la obisnuitul spectacol matineu. În Sala Mare se joacă “Căsuța Prietenilor”un spectacol care aduce în atenția publicului de toate vârstele, PRIETENIA. Stiți cum se spune „Prietenul la nevoie se cunoaşte”! Oare aşa să fie? Vă invităm să vedeţi un spectacol colorat, vesel şi cu un subiect frumos. Veți vedea cum este prietenia dintre animale și prietenia dintre om şi animale. Haideţi să descoperim împreună această stare care ne umple sufletul şi ne face să fim mai buni şi mai frumoşi!”

Un spectacol pus în scenă de Valentin Ligi, cu următoare distribuţie: Viorica Stamate, Felicia Ștefan, Mioara Dospina, Marinela Tătaru, Cristian Bulagea. Regia tehnică, Dorel Perpelea.

Biletele au preţuri numai bune pentru o sâmbătă în familie: 10 și 5 lei.

Daniela Ștefănescu

COMENTARII

Please enter your comment!
Please enter your name here