Jandarmeria Olt asigură măsuri de ordine publică la CROSUL PRIMĂVERII- SLATINA 5K

0

Duminică, 20 mai 2018, Jandarmeria Olt va fi la datorie în Slatina, începând cu orele 10.00, pentru asigurarea ordinii şi liniştii publice, pe timpul manifestării sportive ,,CROSUL PRIMĂVERII- SLATINA 5K”  

Competiţia se va desfăşura astfel: Startul se va da în fața magazinului Winmarkt. Se va începe deplasarea pe Bld. A.I. Cuza, pe sensul de mers către Prefectura Județului Olt, strada Ecaterina Teodoroiu, până la intersecția cu strada Cuza Vodă, unde se va face stânga, pe strada Tunari, pe lângă fosta unitate militară. Se va ajunge pe bld. A.I. Cuza, iar alergătorii vor fi dirijați către stânga, pe sensul de mers către Poliția Rutieră. Se va continua traseul până la intersecția cu strada Primăverii pe care se va alerga către Strada Crișan. Ajunși în intersecție, se va face stânga, pe sensul invers de mers al autoturismelor, pe strada Crișan și Bulevardul Nicolae Titulescu până la al doilea sens giratoriu unde se va face stânga spre strada Vederii, unde, la aproximativ 200 m se va urca prin Parcul Esplanada către finish.

Pentru evitarea evenimentelor nedorite şi a oricăror situaţii de natură să tulbure liniştea publică, Jandarmeria Olt face următoarele recomandări cetăţenilor:

  • Să evite deplasarea cu autoturismele pe itinerariul de desfăşurare al manifestării,
  • Să respecte indicaţiile forţelor de ordine şi voluntarilor care îşi aduc contribuţia pentru buna organizare a activităţii,
  • Să să circule, în calitate de pieton, numai pe trotuare, să traverseze strada prin locurile special amenajate traversării şi să nu se deplaseze ori să staţioneze pe partea carosabilă.

  Să nu lase copii nesupravegheaţi;

  Să nu răspundă la provocări cu violenţă şi să evite implicarea în conflicte;

Pentru a solicita intervenţia sau sprijinul forţelor de ordine, cetăţenii pot apela non-stop, numărul unic de urgenţă 112 sau se pot adresa direct echipajelor aflate in misiune.

Loading...

COMENTARII

Please enter your comment!
Please enter your name here