Moda bărbătească: 3 ţinute stilate pe care le obţii cu ajutorul vestei!

0

Este cunoscut faptul că femeile, în general, sunt pasionate de modă şi foarte atente la ţinutele vestimentare pe care le îmbracă. Însă, există şi bărbaţi cărora le place să aibă apariţii încântătoare, stilate şi admirate de cei din jur!

Vesta bărbătească este o piesă vestimentară versatilă. Aceasta poate fi adaptată în ţinute foarte diverse, completând de minune look-ul unui bărbat. În funcţie de stilul ales, poate fi purtată aproape oriunde, aşadar, în continuare vei găsi idei pentru outfit-uri variate, din care te poţi inspira pentru următoarele evenimente la care participi.

În funcţie de stilul preferat, dar şi de eveniment, poţi alege una dintre următoarele idei pentru outfit-ul tău:

Casual

Stilul casual este unul pe care îl poţi purta zi de zi, dar şi seara, la ieşirile la film sau la terasă, cu prietenii ori cu partenera. Vesta reprezintă un articol vestimentar potrivit pentru vremea răcoroasă, specifică acestei perioade. De asemenea, şi vara este foarte utilă, pentru serile târzii pe care le vei petrece în aer liber, inclusiv în vacanţe, fie că este vorba de munte sau de mare.

Pentru a obţine o ţinută casual, poţi îmbrăca o pereche de blugi sau pantaloni lejeri, împreună cu tricouri barbătești de vară, o cămaşă sau cu o bluză comodă. În picioare, alege un model de pantofi sport sau tenişi, pentru un aer relaxat, dar stylish. Paleta de culori aleasă depinde de gusturile tale, însă ai grijă să nu combini prea multe nuanţe în acelaşi timp! Nu trebuie să ieşi în evidenţă printr-o apariţie stridentă, pentru că vei obţine efectul contrar, şi anume, vei fi remarcat pentru lipsa de stil!

Office

În cazul în care job-ul tău presupune purtarea unei ţinute office, o vestă poate completă de minune look-ul tău! De asemenea, aceasta îţi permite păstrarea unei imagini profesionale, chiar şi în spaţiile în care temperatura este prea ridicată pentru sacou sau palton. În stilul office, poţi jongla cu piese vestimentare diferite, precum cele elegante sau smart-casual, în funcţie tipul job-ului. Însă, dacă acesta presupune întâlniri cu clienţi sau cu investitori importanţi, ţinând cont şi de locul în care vor avea loc, poţi alege o pereche de pantaloni office, asortaţi cu o vestă pe care o poţi achiziţiona accesând https://www.bman.ro/veste-barbati/ şi cu încălţări din piele. Apoi, o cămaşă pe corp, din bumbac, împreună cu o cravată într-o nuanţă plăcută îţi vor conferi aspectul de bărbat stilat. În plus, o servietă de calitate îţi va completa la fix întreaga ţinută şi vei atrage, cu siguranţă, admiraţia celor din jurul tău!

Elegant

Atunci când te gândeşti la un eveniment elegant, îţi apare imaginea unui bărbat la costum. Şi, bineînţeles, pentru că ansamblul vestimentar să fie complet, o vestă stylish nu poate lipsi! Aici, este foarte important că vesta să se asorteze cu sacoul. Pantalonii pot fi într-o altă nuanţă decât celelalte piese vestimentare, iar astfel, vei crea un look îndrăzneţ şi inedit! Nu trebuie să neglijezi nici pantofii, poţi alege o pereche de pantofi de piele, eleganţi, dar în acelaşi timp comozi, şi o cămaşă specială. Într-un outfit elegant, poţi renunţa la cravată în locul unui papion sofisticat!

Orice bărbat ar trebui să aibă în garderobă cel puţin o vestă adaptată la stilul său preferat vestimentar. Inspiră-te din sugestiile menţionate şi stârneşte admiraţia atât a femeilor, cât şi a bărbaţilor, alegând ţinute cu stil!

Loading...

COMENTARII

Please enter your comment!
Please enter your name here