Percheziții efectuate în județul Olt, la contrabandiști cu alcool și tutun

0

Marți, 29 mai 2018,  polițistii din cadrul Serviciului de Investigare a Criminalității Economice au efectuat 13 percheziții domiciliare pe raza județului Olt.

Peste 145 de kg. de tutun mărunțit și aproximativ 3.000 de euro ridicate de polițiști în urma perchezițiilor. 12 persoane conduse la sediul poliției pentru audieri.

Perchezițiile s-au desfășurat la domiciliile unor persoane bănuite de săvârșirea infracțiunii de deţinere de către orice persoană în afara antrepozitului fiscal sau comercializarea pe teritoriul României a produselor accizabile supuse marcării, potrivit prezentului titlu, fără a fi marcate sau marcate necorespunzător ori cu marcaje false peste limita a 10.000 ţigarete, 400 ţigări de foi de 3 grame, 200 ţigări de foi mai mari de 3 grame, peste 1 kg tutun de fumat, alcool etilic peste 40 litri, băuturi spirtoase peste 200 litri, produse intermediare peste 300 litri, băuturi fermentate, altele decât bere şi vinuri, peste 300 litri, prevăzută de Codul Fiscal.

În urma perchezițiilor, au fost ridicate 145 de kg de tutun mărunțit, 4 instalații artizanale de mărunțit tutunul și aproximativ suma de 3.000 de euro.

12 persoane au fost conduse la sediul Inspectoratului de Poliție Județean Olt, în vederea audierii și dispunerii măsurilor legale. La acțiune au participat 50 de polițiști din cadrul Inspectoratului de Poliție Județean Olt.

Loading...

COMENTARII

Please enter your comment!
Please enter your name here