Termometrul inteligent pentru copii MyKi Care

0

Teracomm anunță că vânzările termometrului inteligent pentru copii MyKi Care au ajuns deja la ordinul sutelor de unități, în România și Bulgaria.

“Dorința noastră de a oferi liniște, mai mult control și mai puține motive de îngrijorare părinților și familiilor care trebuie să fie în permanență la curent cu unul dintre cele mai importante lucruri din viață – sănătatea copiilor – a fost apreciată pozitiv, vizibil prin nivelul cererii locale. Observăm tot mai mulți români deschiși față de tehnologia noastră, care oferă control și un plus de liniște familiilor”, a declarant Irina Zamfir, Managing Director, Teracomm, companie parte din Allterco Holding.

În primele două luni de la lansarea produsului, aproximativ 60% din totalul vânzărilor a provenit din mediul online, iar evenimentele și caravanele au fost principalii factori ce au generat 40% din volum.

Produsul inovator MyKi Care este extrem de precis și nu este afectat de factorii externi. Design-ul patentat special îi permite să nu fie afectat în niciun fel de umiditatea pielii, temperatura ambiantă sau alte surse de căldură.

Termometrul MyKi Care măsoară temperatura corpului copiilor la fiecare opt secunde și permite utilizatorilor să primească permanent informații despre temperatura copiilor, oriunde s-ar afla în lume, să primească alerte telefonice declanșate de temperaturi ridicate și chiar să trimită informații pediatrului, prin intermediul aplicației mobile dedicate.

Produsul își propune să ofere liniștea părinților, dar și să ofere sprijin suplimentar medicului și să faciliteze un diagnostic precis.

Foarte sensibil, cu o precizie ridicată și un consum redus de energie, conectat constant la cloud, cu o aplicație care poate suporta mai multe profiluri de utilizator și care poate declanșa alerte minime și maxime de temperatură, MyKi Care se dovedește a fi un dispozitiv inteligent, ce integrează cele mai recente tehnologii, menite să îmbunătățească viața utilizatorilor săi.

ALLTERCO Holding este lider în industria de telecomunicații din Europa de Est, cu peste 15 ani de experiență în segmentul serviciilor mobile cu valoare adăugată (MVAS). Compania bulgară are peste 100 de angajați și birouri în Bulgaria, România, Macedonia, Singapore, Malaysi, Thailanda și SUA și oferă servicii și produse în mai mult de 10 țări.

Allterco Robotics este o companie bulgărească, parte a ALLTERCO Holding. Compania este implicată în dezvoltarea de soluții și produse IoT inovatoare. În prezent, există două linii principale de dezvoltare – dispozitive de localizare smart MyKi, cum ar fi ceasurile pentru copii MyKi, termometre inteligente, cum sunt produsele MyKi Care și sistemele de automatizare la domiciliu. Compania are ambiția de a-și extinde gama de produse cu dezvoltări inovatoare.

Teracomm RO SRL este o companie românească înființată în 2005, parte a holdingului Allterco. Teracomm oferă servicii Premium SMS și Voce integrate direct cu operatorul de telefonie mobilă și posibilitatea de a avea o relație interactivă cu clienții existenți sau potențiali. Începând cu anul 2016, Teracomm furnizează produse MyKi pe piața românească.

COMENTARII

Please enter your comment!
Please enter your name here