Mehedinți: Etapa judeţeană a concursurilor profesionale ale serviciilor voluntare şi private pentru situaţii de urgenţă

0

Marți, 19 iunie 2018, s-a desfăşurat etapa judeţeană a concursurilor profesionale ale serviciilor voluntare şi private pentru situaţii de urgenţă, organizată de Inspectoratul pentru Situaţii de Urgenţă DROBETA al Judeţului Mehedinţi pe stadionul Angelescu din Drobeta Turnu Severin.

Pentru obţinerea calificării la etapa interjudeţeană s-au înscris în concurs şase echipaje – trei ale serviciilor voluntare pentru situaţii de urgenţă şi trei ale serviciilor private pentru situaţii de urgenţă, care şi-au demonstrat abilităţile şi pregătirea prin  parcurgerea a trei probe: Ştafeta 4×100 metri, Pista cu obstacole pe 100 m şi Dispozitivul de intervenţie.

Câştigătorii etapei au fost desemnaţi reprezentanţii Serviciului Voluntar pentru Situaţii de Urgenţă Bâcleş din partea serviciilor voluntare pentru situaţii de urgenţă şi S.C. MINPREST SERV S.A. din partea serviciilor private pentru situaţii de urgenţă.

Prin desfăşurarea acestor concursuri se urmăreşte perfecţionarea aptitudinilor şi a deprinderilor specifice, necesare îndeplinirii acţiunilor de intervenţie în situaţii de urgenţă, dar şi dezvoltarea şi îmbunătăţirea relaţiilor de colaborare între serviciile voluntare şi private pentru situaţii de urgenţă.

COMENTARII

Please enter your comment!
Please enter your name here