Mehedinți: Percheziții pe raza localităților Drobeta Turnu Severin, Livezile și Hinova

0

Femeie din comuna Hinova depistată în timp ce transporta cu un autoturism, o armă letală cu lunetă cu termoviziune în valoare de aproximativ 10.000 de dolari. 

Polițiștii Serviciului Arme, Explozivi și Substanțe Periculoase, cu sprijinul polițiștilor din cadrul Serviciului Rutier și Investigații Criminale au organizat o acțiune de prindere în flagrant delict a mai multor persoane bănuite de săvârșirea infracțiunilor de nerespectarea regimului armelor și munițiilor, respectiv, braconaj.

Luni, 16 iulie 2018, la ora 00.30, polițiștii mehedințeni, au surprins în flagrant o femeie, în vârstă de 54 de ani, din comuna Hinova, județul Mehedinți, în timp ce transporta pe DN56A, în localitatea Hinova, cu un autoturism, o armă letală deținută legal de către soțul acesteia. Arma avea montată o lunetă cu termoviziune în valoare de aproximativ 10.000 de dolari.

La scurt timp, pe aceeași arteră de drum, într-un alt autoturim au fost identificați 2 bărbați, dintre care unul fiind soțul persoanei de sex feminin, ocazie cu care în portbagajul autoturismului a fost găsit un porc mistreț împușcat.

Urmare a acestor aspecte, în această dimineață, polițiștii Serviciului Arme, Explozivi și Substanțe Periculoase, au pus în executare 4 mandate de percheziții domiciliare pe raza localităților Livezile, Hinova și Drobeta Turnu Severin.

Au fost descoperite elemente de muniție deținute ilegal, piese componente pentru fabricarea mai multor puști, 2 batoane de exploziv cu capse detonate și dispozitiv electric de inițiere, 4 țevi de armă deținute ilegal și 3 arme confecționate artizanal.

Cercetările sunt continuate de oamenii legii pentru stabilirea întregii activități infracționale a persoanelor.

COMENTARII

Please enter your comment!
Please enter your name here