Vodafone România introduce în ofertă BlackBerry KEY2

0
  • BlackBerry KEY2 este primul model al producătorului canadian cu sistem dual-camera
  • Noul smartphone oferă o evaluare generală a securității dispozitivului, precum și o modalitate simplă de a vedea modul în care aplicațiile pot accesa datele personale

BlackBerry KEY2 este disponibil pentru clienții Vodafone România în magazine și pe www.vodafone.ro. Noul smartphone oferă o evaluare generală a securității dispozitivului, precum și o modalitate simplă de a vedea modul în care aplicațiile pot accesa datele personale. Mai mult decât atât, terminalul are mai multe specificații de securitate de ultimă generație, cum ar fi noul browser de internet Firefox Focus, dezvoltat de Mozilla, care permite sesiuni de navigare web nedetectabile.

BlackBerry KEY2 este primul model al producătorului canadian cu sistem dual-camera. Sistemul de 12MP oferă o îmbunătățire în ceea ce privește reglarea automată a balansului de alb, auto focus mai rapid și o stabilitate a imaginii mai bună. În ceea ce privește designul, smartphone-ul are un cadru din aluminiu care combină o tastatură inteligentă reproiectată cu un ecran tactil de 4.5 inch, oferind o experiență unică utilizatorului.

Smartphone-ul are Android 8.1 Oreo și o baterie inteligentă de 3500 mAh care învață comportamentul utilizatorului de încărcare și oferă recomandări privind alimentarea. În ceea ce privește aspectul hardware, noul Blackberry are un procesor octa-core, 6GB memorie RAM și 64GB capacitate de stocare.

BlackBerry KEY2 este disponibil începând de la 39 de euro cu abonamentul Red 39, putând fi achiziționat și fără abonament pentru 649 de euro din magazinele Vodafone România, din cele ale partenerilor și de pe www.vodafone.ro.

Vodafone România este o divizie a Vodafone Group Plc., unul dintre cele mai mari grupuri de telecomunicații mobile din lume, care oferă o gamă de servicii ce include voce, mesaje, date și comunicații fixe. Vodafone Group are divizii în 25 de țări, 45 de rețele mobile partenere și operațiuni de broadband fix în 18 țări. La 31 martie 2018, Vodafone Group avea 535,8 milioane de utilizatori ai serviciilor mobile și 19,7 milioane de utilizatori ai serviciilor broadband fix, incluzând India și toți clienții Vodafone din entitățile create în urma unor fuziuni și asocieri. Pentru mai multe informații, accesați www.vodafone.com.

Loading...

COMENTARII

Please enter your comment!
Please enter your name here